Stor afsløring: Assad udskiftes i ny Afdeling Q-film - se det første foto

Hele den stjernespækkede rolleliste er offentliggjort
Billede
(© Foto: Armands Virbulis / Nordisk Film)

Vi kunne i sidste måned skrive, at den næste Afdeling Q-film Den grænseløse var på vej i produktion - med et nyt hold bag kameraet.

Men i dag afsløres det, at holdet foran også er skiftet - i hvert fald delvist.

Ulrich Thomsen vender tilbage som den plagede politimand Carl Mørck, og sekretæren Rose spilles igen af Sofie Torp. Men rollen som makker Assad bliver denne gang indtaget af en ny skuespiller. 

 

LÆS OGSÅ: Den næste Afdeling Q-film får premieredato og nyt makkerpar

Zaki Youssef, som spillede Assad i Marco Effekten bliver i 'Den grænseløse' udskiftet med Afshin Firouzi.

Se det første foto herunder.

Det bliver Firouzis største rolle til dato. Men mange danskere har formentlig stiftet bekendtskab med ham i foråret og henover sommeren, da han var en del af TV2-serien Dag og nat. Skuespilleren har tidligere samarbejdet med instruktøren Ole Christian Madsen i Krudttønden

I en pressemeddelelse skriver Nordisk Film om udskiftningen:

- Zaki Youssef ... træder ud af rollen som Assad, fordi Zaki både er blevet far for nylig og har andre planlagte projekter, som ikke kunne forenes med optagelserne, der er blevet fremrykket et halvt år.

I andre centrale roller medvirker bl.a. Joachim Fjelstrup, Hedda Stiernstedt, Lisa Carlehed, Søren Malling, Peter Mygind, Helle Fagralid, Rasmus Bjerg, Henrik Noél Olesen, Mads Reuther, Rasmus Hammerich, Ken Vedsegaard, Marina Bouras og mange flere.

'Den grænseløse' får premiere den 1. februar 2024.

Foto: Armands Virbulis / Nordisk Film