Cookie- og Privatlivspolitik
Den næste Afdeling Q-film får premieredato og nyt makkerpar

Den næste Afdeling Q-film får premieredato og nyt makkerpar

... bag kameraet

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Den sjette Afdeling Q-film bliver Den grænseløse, der nu har fået en premieredato den 1. februar 2024. Det skriver Nordisk Film i en pressemeddelelse.

Jussi Adler Olsen-filmatiseringen får også en ny duo bag kameraet. Instruktør Ole Christian Madsen og manuskriptforfatter Jakob Weis overtager nemlig fra holdet bag den foregående film Marco effekten.

Ole Christian Madsen har en lang karriere i dansk film med store titler som Flammen & Citronen, Nordkraft og Prag under bæltet samt serier som ’Rejseholdet’, ’Edderkoppen’ og den amerikanske HBO-serie ’Banshee’.

Jakob Weis har skrevet manuskriptet til Paprika Steens populære julekomedie Den tid på året samt hendes kommende Fædre og mødre. Men CV’et tæller også krimiserien ’Forhøret’ og den kommende Tove Ditlevsen-film Toves værelse.

 

LÆS OGSÅ: Ulrich Thomsen om den næste Afdeling Q-film: "Der kommer fuld fart på"

I ’Den grænseløse’ sendes Rose til Bornholm til en afskedsreception for en af Mørcks gamle venner og tidligere politi-kollegaer, der ender med at skyde sig selv. Det bliver starten på en rejse ind i Roses traumatiske fortid.

På øen bliver den nyforlovede Carl Mørck, Assad og Rose også rodet ind i en henlagt sag om et uhyggeligt drab på en ung pige. Da sagen pludselig kan kædes sammen med den lokale politikreds og en soldyrkende kult, må Carl Mørck kaste sig ind i opklaringen med livet som indsats.

Vi erfarer, at Ulrich Thomsen vender tilbage i den bærende roller som Carl Mørck. Men rollelisten er endnu ikke offentliggjort.

’Den grænseløse’ får premiere 1. februar 2024 og forberedelserne er i fuld gang.

Foto: Mikael Rieks / Nordisk Film

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Det irriterer mig stadigvæk at man tog noget af det bedste som er sket i dansk film de sidste 15 år, og ødelagde det hele fordi forfatteren tror han er bedre til at lave film end filmskaberne...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.