Stjerne melder klart ud: Er færdig med 'Star Wars'

Ingen spin-off-serie eller film til den karakter
Billede
(© Star Wars: Rise of Skywalker / Disney)

John Boyega er færdig med Star Wars.

Den 30-årige brite forventer ikke at vende tilbage til science fiction-franchisen og rollen som den tidligere Stormtrooper Finn, der gjorde ham verdensberømt. Det fortæller skuespilleren til SiriusX:

- På det her tidspunkt har jeg det fedt med ikke at være en del af det. Jeg er fin uden. Jeg synes, at Finn er endt et godt sted, hvor du bare kan nyde ham i andre ting, spillene, animation. Men jeg føler, at 'Episode VII' til 'Episode IX' var rigeligt for mig.

 

LÆS OGSÅ: Det er slut med nye skuespillere som klassiske Star Wars-karakterer

Det er nye toner fra Boyega, der tidligere har udtalt, at han ville være klar på at vende tilbage til universet, hvis de rette mennesker var involveret. 

En af forklaringerne til holdningsskiftet afsløres muligvis i interviewet, hvor han fortæller, at oplevelserne på de to kommende film, 'Breaking' og The Woman King, hvor han har samarbejdet med stjerner som Jamie Foxx og Viola Davis, har ændret synet på karrieren:

- Alsidighed er min nye vej, udtaler han.

Stjernen har aldrig lagt skjul på sin problematiske tid med Star Wars, hvor han blev angrebet med racistiske beskeder på sociale medier allerede før den første film, Star Wars: The Force Awakens, i 2015. Situationen medførte en kritik af Disney og Lucasfilm, som Boyega ikke synes gjorde et godt nok stykke arbejde for at beskytte skuespillerne.

Så havde du sat dine forventninger op til en spin-off serie eller film, a la The Book of Boba Fett og Obi-Wan Kenobi, centreret omkring Finn, så må vi nok skuffe dig. 

John Boyega er biografaktuel i 'The Woman King' fra 27. oktober.