Cookie- og Privatlivspolitik
Det er slut med nye skuespillere som klassiske Star Wars-karakterer

Det er slut med nye skuespillere som klassiske Star Wars-karakterer

Vi skal bl.a. ikke regne med at se en ung Han Solo igen

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Fremtiden for Star Wars står i nye karakterers tegn. I hvert fald ifølge Lucasfilm-bossen Kathleen Kennedy, der i et nyt interview udtaler sig om, hvordan Han Solo-filmens lunkne modtagelse og serien 'The Mandalorian's succes får betydning for Star Wars-franchisen fremadrettet.

Kennedy fortalte således, at man ikke længere har planer om at caste nye skuespillere til at portrættere klassiske Star Wars-karakterer.

Forhistorien Solo: A Star Wars Story fra 2018 udspiller sig før den originale trilogi og har - som titlen indikerer - den charmerende Han Solo i centrum. Han blev her ikke spillet af Harrison Ford, men derimod en yngre skuespiller i form af Alden Ehrenreich.

Filmen blev ikke just en succes hos bl.a. fans af universet og er da også den hidtil dårligst indtjenende film af nogen i franchisen. For Kennedy er Solo-filmen en lærerig oplevelse:

- Der bør være øjeblikke undervejs, hvor du lærer ting. Nu virker det helt klart, at vi ikke kan gøre det, forklarer Star Wars-bossen.Vi skal altså ikke forvente at se flere klassiske karakterer fra franchisen blive bragt til live i skikkelse af nye og yngre skuespillere, som ikke tidligere har portrætteret en given karakter. Derimod kommer fokus til at være på netop nye karakterer i og fra det store univers.

Ganske vist har vi set CGI-udgaver af bl.a. prinsesse Leia, der blev bragt til live i en ung udgave. Vi har bl.a. også set det originale Stars Wars-trekløver bestående af Han Solo, Luke Skywalker og netop Leia komme tilbage, men altså i skikkelse af de oprindelige skuespillere.

Men de oprindelige Star Wars-skuespillere bliver jo ikke yngre, mens også computer-genskabte karakterer i yngre udgaver har sine begrænsninger. Derfor er det logisk nok også tvivlsomt, at franchisen kan bero på netop ikoniske karakterer som disse.

Det står da også klart, når man kigger ind i bl.a. franchisens fremtid på seriefronten, hvor der forude venter en længere række af serier med nye karakterer og skuespillere.Bl.a. er serien 'The Mandalorian' et godt eksempel på, hvordan Star Wars-universet kan holdes relevant og friskt - det uden gamle karakterer som sådan, men her et hovedfokus på Pedro Pascals portræt af Din Djarin.

Efterfølgende har vi også fået spinoff-serien 'The Book of Boba Fett', mens der forude venter serier som 'Ahsoka' samt en Rogue One-prequel-serie med titlen 'Andor'. Serien 'The Acolyte' venter også forude og foregår 100 år før filmen The Phantom Menace fra 1999.

Den næste Star Wars-serie er 'Obi-Wan Kenobi', hvor Ewan McGregor er tilbage i titelrollen, som han før har portrætteret, mens Hayden Christensen igen spiller selveste Darth Vader. Læs om alle 10 fremtidige Star Wars-serier her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.