Cookie- og Privatlivspolitik
Jurassic World-skuespiller om hård kritik: "Du kan ikke fortælle mig en skid"

Jurassic World-skuespiller om hård kritik: "Du kan ikke fortælle mig en skid"

"Vi lavede en film under en pandemi"

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Jurassic World: Dominion har ikke fået de pæneste ord med på vejen fra anmelderne, men det har ikke afholdt publikum for at gå ind og se dinosaur-filmen, der på verdensplan har solgt for næsten 1 milliard dollars. 

Den tredje Jurassic World-film er endt med en 30% score på sitet Rotten Tomatoes, hvilket gør det til det dårligst anmeldte kapitel i hele Jurassic-franchisen, der indtil videre består af seks film. Her på kino.dk kan man se, at filmen fik 2.2 stjerner samlet af de danske kritikkere, mens det danske publikum har været gladere og har tildelt filmen 4.4 stjerner sammenlagt.

Anmeldelserne rør dog hverken DeWanda Wise eller hovedrolle Bryce Dallas Howard. Det fortæller de i et interview med Insider.

 

LÆS OGSÅ: Derfor vendte Jurassic Park-legenden Jeff Goldblum tilbage til dinosaur-universet

Wise er blandt de nye kræfter i ’Jurassic World: Dominion’, hvor hun spiller piloten Kayla Watts, og hun fortæller:

- Fra mit perspektiv har jeg altid været ret kritik-immun. Vi lavede en film under en pandemi. Helt ærligt, du kan skrive det her, hvis du vil: Du kan ikke fortælle mig en skid.

Den 38-årige stjerner fortæller:

- Vi var de første, der var tilbage og optage under en pandemi. Vi boede alle sammen. De mennesker, som modtager denne film med den kærlighed, som den er lavet med, det er dér, jeg har mit fokus. Det er bare den, jeg er naturligt. Jeg tager ikke steder hen, hvor jeg ikke er elsket.

- Jeg er ligeglad, konkluderede Wise med henvisning til anmelderne.

Bryce Dallas Howard støtter sin kollega undervejs i interviewet, hvor hun siger:

- Det er vigtigt at sige, at du er elsket alle steder. Der er ingen spørgsmål til, hvad vi føler for dig, og din præstation i ’Jurassic World’. Fuld støtte. Hundrede procent af kritikkerne.

'Jurassic World: Dominon' kan ses i biografen nu.

DeWanda Wise Teases Her JURASSIC WORLD DOMINION Character - Nerdist

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Laura

Fatter ikke kritikken af denne film, den er spækket med spænding på trods af den er lang sidder man "on the edge of the seat" uden at kunne finde et eneste øjeblik hvor man tør gå på toilettet.

Jeg synes selv den var helt fantastisk og jeg bliver ked hvis der ikke kommer flere jurassic film og jeg er stor fan af at de fik skuespillerne med fra Jurassic park i denne film ♡ den er så god jeg tog i biografen 2 gange for at se den. Den kan sagtens tåles at ses flere gange.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.