Cookie- og Privatlivspolitik
Hulk-stjerne sender lille sviner til Star Wars i ny Marvel-diskussion

Hulk-stjerne sender lille sviner til Star Wars i ny Marvel-diskussion

Lost-skaber kritiserer mængden af MCU-projekter

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Den seneste uge er en debat omkring mængden af Marvel-produktioner opstået.

Lost-skaberen Damon Lindelof diskuterede afslutninger på film og serier i podcasten ”Into It”, hvor han bl.a. kommer ind på MCUs store output af film og serier:

- Det er en industri. Og hvis du laver nogle gode Marvel-film, så siger dit instinkt: ”Vi bliver nødt til at lave flere Marvel-film, og vi bliver nødt til at udvide det”.

- Inderst inde føler jeg: ”Wow. Jeg ville ønske, at de lavede færre, fordi så kunne hver enkelt af dem være en smule mere speciel. Men jeg ser dem alle… Folk vil ikke have ting stopper. Det vil jeg.

 

LÆS OGSÅ: 2 nye Avengers-film på vej: Især den ene opfylder enhver Marvel-fans største ønske 

I interviewet understreger Lindelof dog, at han sagtens kan se dobbeltmoralen i, at han selv har lavet fortsættelser i store franchises som Star Trek og Alien (Prometheus), så han anfægter ikke deres ret til at gøre det.

Nu kaster Hulk-stjernen Mark Ruffalo sig ind i debatten. Det sker i forbindelse med promoveringen af Disney+-serien She-Hulk: Attorney at Law, hvor han er tilbage som Bruce Banner. 

Men Marvel-skuespilleren er på ingen måder nervøs for, at markedet kan blive oversvømmet i for mange superhelte-fortællinger fra MCU. Det siger han til mediet Metro.co.uk:

- Jeg er helt med på, at ting har deres tid, og så kommer der noget nyt. Men det som Marvel har gjort godt - inde i MCU, såvel som i tegneserierne - det er, at de har ladet en instruktør eller en skuespiller få lov til at præge hvert projekt med deres egen stil.

LÆS OGSÅ: Dansker var tæt på at spille She-Hulk i 90’erne - se billederne her

For at understrege sin pointe kaster Ruffalo en anden Disney-franchise under bussen:

- Hvis du ser en Star Wars-film, så er de ret meget den samme version af Star Wars hver gang. Det har måske lidt mere humor. Det har måske lidt anderledes animation. Men du er altid i den samme type verden. Men ved Marvel kan du have en hel anden følelse, endda inde i Marvel-universet.

Marvel har over 25 projekter på vej eller i støbeskeen, men som Ruffalo så rigtig udpeger, så formår Marvel at omfavne både de lokale helte-historier såvel som de intergalaktiske eventyr. Men kan mængden alligevel gøre, at der går noget eksklusivitet af produktet, som Lindelof mener?

Deltag gerne i debatten!

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomasuser/117955

Marvel universet har åbnet en dør ind til et univers vi har kunne følge med i, gennem comic blade… At få effekter, sceneri, helte på lærred… WOW ! Så alt hvad vi har fået og alt hvad vi får af Marvel, er bare en gave til os der elsker helte inkl anti helte(deadpool bl.a.) DC giver også en omgang helte her og der, lækkert. Så kom med jeres værste og vi sluger det som regel. Godt kig til alle.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.