Cookie- og Privatlivspolitik
Voldemort satte stopper for oprindelig udgave af Christian Bales Marvel-skurk

Voldemort satte stopper for oprindelig udgave af Christian Bales Marvel-skurk

'Thor 4' er biografaktuel denne uge

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Den længe ventede fjerde film om tordenguden, Thor: Love and Thunder, er endelig biografaktuel denne uge, hvor den kan ses på det store lærred fra onsdag den 6. juli.

Find billetter billetter til filmen her:

Superheltefilmen introducerer en ny skurk til Marvels cinematiske univers, nemlig Gorr the God Buther, der spilles af Christian Bale. 

Instruktør Taika Waititi afslører nu i et interview med IGN, at filmholdet gerne ville holde film-versionen af skurken tro mod tegneserierne, men at en vis Harry Potter-karakter tvang dem til at ændre udseendet på Christian Bales skurkportræt af Gorr the God Butcher.

- Hans [Gorrs, red.] ansigt i tegneserierne ligner uheldigvis Voldemort. Så jeg sagde, "folk kommer automatisk til at lave den forbindelse."

© Marvel Comics / Warner Bros

- Derfor besluttede vi os for at gå væk fra det design og i stedet beholde elementer af karakterens tone og det faktum, at han havde sværdet.

- Det var virkelig hans historie, der var vigtigst for os, uddyber Waititi.

Den mest bemærkelsesværdige ændring fra tegneserien til det store lærred er nok Gorr the God Butchers næse, som i Marvel-filmen ikke er blevet fjernet.

'Thor: Love and Thunder' følger efter begivenhederne i Avengers: Endgame, hvor Tordenguden nu skal på en rejse for at finde sig selv. Der går dog ikke længe før, at han afbrydes af den galaktiske hævner Gorr the God Butcher, hvis mission er at nedkæmpe og udrydde alle guder. 

Med på superheltens rejse møder vi også Guardians of the Galaxy, King Valkyrie, Korg og Jane Foster, der nu er kommet i besiddelse af hammeren Mjolnir.

'Thor: Love and Thunder' får biografpremiere den 6. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.