Over 460.000 danskere så etteren: Nu kommer 'Jagtsæson 2'

Mille Dinesen og Co. er tilbage i den danske komedie-efterfølger
Billede
(© Andreas Bastiansen)

Da komedien Jagtsæson i 2019 fik biografpremiere tog Mille Dinesen, Stephania Potalivo og Lærke Winther som veninderne Eva, Bella og Marlene Danmark med storm. Over 460.000 danskere så filmen, hvor den umage trio tager på et wellness-ophold.

Jagtsæson 2 får undertitlen 'I medgang og modgang', og det er ikke så underligt, for der er bryllup på menuen denne gang. Se det første billede nederst i artiklen.

Eva har mistet sit job, og det kører ikke rigtigt for hende. Til gengæld er Marlene blevet forfremmet, og Bella skal giftes med Evas eksmand – hvilket kun gør det hele værre. Men så øjner Eva muligheden for endelig at få sig et nyt job ved at arrangere Bellas polterabend.

 

LÆS OGSÅ: Vild forvandling: Se den første trailer til ny dansk film om sangikonet Bamse

Det bliver på ingen måde den polterabend-weekend som Bella havde drømt om, og den ender bogstavelig talt i bål og brand. Eva må nu kæmpe for at holde sammen på både karriere, kærlighed og venskab i medgang og modgang.

Manuskriptet står Lars Mering og Claudia Boderke igen bag, ligesom de gjorde med den første film og de tre Klassefesten-komedier.

Rollelisten byder udover Dinesen, Potalivo og Winther på Lars Ranthe, Martin Bo Lindsten, Rasmus Botoft, Marin Greis-Rosenthal, Julie Agnete Vang og Olivia Borgels.

Jagtsæson 2: I medgang og modgang får biografpremiere den 5. oktober 2023.

 

Jagtsæson 2 / Andreas Bastiansen