Cookie- og Privatlivspolitik

Vild skuespiller-forvandling: Se den første trailer til ny dansk film om sangikonet Bamse

Anders W. Berthelsen er ugenkendelig

Stem op!
69
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Da Rasmus Bjerg skulle spille John Mogensen i Så længe jeg lever, var der tale om en fysisk og skuespillermæssig forvandling af de helt store. Endnu mere ugenkendelig er Anders W. Berthelsen i rollen som Flemming "Bamse" Jørgensen.

Nu er den første trailer til Bamse udkommet, og den viser den folkelige succes, som Flemming Jørgensen oplever på landets musikscener. Samtidig får han ikke meget anerkendelse af sin adoptivfar, der ønsker, at Flemming opgiver sangkarrieren og overtager familieforretningen.

LÆS OGSÅ: Fra enorme vægttab til uhyggelige proteser: Se 16 skuespilleres vildeste transformationer

Der er således lagt op til et sammenstød mellem to meget forskellige verdener, samtidig med at Bamses utallige hits står klar til at gøre enhver glad i låget (I en lille båd, der gynger og Vil du danse med mig bliver spillet i traileren). Sangene fremføres i øvrigt af Anders W. Berthelsen, som man må konstatere, står overfor sit livs mest krævende rolle – og måske også højdepunktet i karrieren.

Henrik Ruben Genz (Gud taler ud) instruerer det danske musikdrama, mens Bo Hr. Hansen står for manuskriptet. Filmen åbner Biografklub Danmarks program.

LÆS OGSÅ: Her er programmet til ny sæson af Biografklub Danmark

Bamse får dansk biografpremiere den 25. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.