Cookie- og Privatlivspolitik
James Cameron bekymrer sig ikke om 'Avatar' trolls: "De ser filmen igen og holder deres fucking kæft"

James Cameron bekymrer sig ikke om 'Avatar' trolls: "De ser filmen igen og holder deres fucking kæft"

Instruktøren langer ud

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

I forbindelse med Empire Magazines store dækning af Avatar: The Way of Water, er instruktøren James Cameron blevet interviewet om både den længe ventede efterfølger og om etteren, der blev verdens største kassesucces i 2009.

Og det er netop etteren, det skal handle om nu, for James Cameron udtaler sig til Empire om de internet trolls (hadske profiler på nettet, red.), der stiller spørgsmålstegn ved Avatars kvalitet, langtidsholdbarhed, og om folk overhovedet gider se mere fra Pandora.

 

Til det svarer filmskaberen kontant:

- Trolls’ene vil have, at alle er ligeglade, og de kan ikke huske karakterernes navne eller en eneste Pokkers ting, der skete i filmen, siger han.

- Så ser de filmen igen og siger: ”Åh, ok, undskyld mig, lad mig bare holde min fucking kæft nu.” Så det er jeg ikke bekymret om.

LÆS OGSÅ: Se det overraskende billede fra 'Avatar 2': Sådan overlevede skurken fra den første film

Hatere må altså pakke deres kritik sammen – den bider ikke på den erfarne instruktør. Og man må også sige, at han har bevist sit værd ad flere omgange, så selvom etterens succes kan være svær at leve op til, skal man aldrig sige aldrig, når det kommer til Cameron.

Avatar: The Way of Water får biografpremiere den 14. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.