Cookie- og Privatlivspolitik
Se det overraskende billede fra 'Avatar 2': Sådan overlevede skurken fra den første film

Se det overraskende billede fra 'Avatar 2': Sådan overlevede skurken fra den første film

Denne gang er han "større, mere blå og pissevred"

Stem op!
196
Stem ned!
0
(reset)

Det er ikke en overraskelse, at Stephen Langs skurkerolle som Miles Quaritch øjensynligt døde i den første Avatar fra 2009. Derimod undrede det flere af os, da det blev annonceret, at han ville vende tilbage i James Camerons opfølger Avatar 2: The Way of Water.

Udover, at han altså vender tilbage, må det helt store twist dog siges at være, at det nye offentliggjorte billede afslører, at Quaritch vender tilbage i en Na'vi-krop. Se billedet nederst i artiklen.

Det synes ret ironisk, at Quaritch vender tilbage i netop denne form, da han som bekendt netop var Na'vi-folkets fjende nummer et i filmen fra 2009.

 

LÆS OGSÅ: James Cameron forsvarer vild Avatar 2-spilletid

Således har Quaritchs bevidsthed altså fået sin egen blå avatar - og denne gang er han "større, mere blå og pissevred", som Lang udtaler grinende til Empire.

Med en helt ny krop medfølger der måske også nye takter hos den ellers strømlinede skurk, kunne man spekulere i, hvilket Lang da også selv kommer ind på i interviewet som en mulighed.

'Avatar 2: The Way of Water' er blot én ud af i alt fire efterfølgere til den første film, hvor vi igen kommer til at følge Jake Sully og Neytiri, der i denne omgang får et barn, mens farerne dog snart kommer buldrende.

Avatar: The Way of Water har biografpremiere den 14. december.

 

(Kan du ikke se opslaget herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.