Cookie- og Privatlivspolitik
Instruktøren bag 'Terminator: Dark Fate' erkender: "Jeg tog fejl"

Instruktøren bag 'Terminator: Dark Fate' erkender: "Jeg tog fejl"

Tim Miller tror ikke på flere efterfølgere i samme stil

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

I 2019 forsøgte filmselskabet 20th Century Fox (nu: Twentieth Century Studios) at genoplive Terminator-franchisen ved at hyre Tim Miller til at instruere en sjette film i sagaen med titlen Terminator: Dark Fate.

I sidste weekends Comic-Con i San Diego åbnede Miller i en paneldebat op omkring arbejdet med Terminator-filmen. Det skriver bl.a. Deadline. Og den 57-årige filmskaber var ikke bleg for at anerkende, at projektet ikke levede op til forventningerne:

- Terminator er en interessant film at udforske, men måske vi har udforsket den nok. Jeg gik ind i den med en stensikker nørd-tro på, at hvis jeg lavede en god film, som jeg gerne ville se, ville den klare sig godt [økonomisk]. Og jeg tog fejl. Det var et af de forbandede eureka-øjeblikke på en dårlig måde, fordi filmen floppede.

 

LÆS OGSÅ: Efter 5 års pause: Edward Furlong er tilbage som skuespiller

'Terminator: Dark Fate' indspillede blot 62 mio. dollars i USA og 261 mio. på verdensplan, hvilket er den næstlaveste indtjening for en Terminator-efterfølger. Den havde ellers både Arnold Schwarzenegger og Linda Hamilton på rollelisten, hvilket var første gang siden Terminator 2: Judgment Day i 1991.

Tim Miller tror dog ikke, at franchisen er død, blot at tilgangen skal være en anden.

- Jeg tror, ​​at hvis man laver en Terminator-film med et lavere budget, kan en god instruktør og filmstjerne gøre den fantastisk. Det kan gøres med strømpedukker, og det kan være fantastisk. Jeg vil gerne lave en computeranimeret 'Terminator'.

Efter 'Terminator 2' har man fire gange forsøgt at lave en værdig efterfølger. Hver gang er det mislykkedes, og med det seneste forsøg, 'Terminator: Dark Fate', var selv James Cameron ombord og forsøgte at puste nyt liv i den serie, han engang skabte. Bl.a. ved at sikre en høj R-censur til filmen og de to stjerners medvirken.

I stedet for flere film i serien arbejder Netflix i øjeblikket på en Terminator-anime. Måske er dette en bedre tilgang end at lave endnu en højbudgetfilm, der ikke leverer.

 

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.