Cookie- og Privatlivspolitik
Der findes en version af 'Thor 4', hvor Russell Crowe snakker RIGTIG meget om orgier

Der findes en version af 'Thor 4', hvor Russell Crowe snakker RIGTIG meget om orgier

Marvel sagde nej

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Chris Hemsworth, Christian Bale og Natalie Portman står på rollelisten i Marvels nyeste superheltebrag Thor: Love and Thunder, der er det fjerde kapitel om tordenguden.

I premiereugen mødte vi over Zoom filmens instruktør Taika Waititi, der som altid bød på humoristiske svar og sjove anekdoter. Det blev til en snak om bl.a., hvor meget han fik lov at nævne origier i filmen, samt om personlige fiaskoer.

'Thor: Love and Thunder' er film nr. 29 i Marvels cinematiske univers (MCU). Man kunne derfor godt forestille sig, at der er meget at holde styr på, når man skal skrive manuskriptet til en ny superheltefilm. Men det er der ikke for Waititi:

- Jeg tænker slet ikke på det, fordi jeg er dybest set ligeglad med, hvad de andre laver. Jeg går kun op i mine egne film.

- Jeg stoler på, at Kevin [Feige - Marvel-boss, red.] og de andre fortæller mig alle de der ting. Jeg siger, "Jeg vil gerne gøre det her," og så siger Kevin til mig, "Nej, det kan du ikke, vi har brug for den karakter om tre film."

 

Læs også: Thor 4-stjerne udnævner dansker som en af sine favorit filmskabere nogensinde

Waititi afslører herudover, at han ikke har genset Thor: Ragnarok, som han også instruerede, som optakt til den nyeste Thor-film.

- Sidst jeg så 'Thor: Ragnarok' var ved premieren. Og jeg har aldrig set den igen. Og det kommer jeg sikkert heller ikke til. Waititi uddyber:

- Jeg var der. Jeg så filmen 200 gange, mens vi lavede den. Jeg behøver ikke at være der igen. Jeg ved, hvad der skete.

- Det eneste jeg vidste var, at jeg ville lave noget, som var enten ligeså godt eller bedre end tidligere. Men jeg ville også lave noget, der føltes anerledes. Der er ingen grund til bare at gentage mig selv.

- Måden vi gjorde det på, var ved at give Thor en midtlivskrise. Han er bare ligesom os mennesker. Vi vågner hver dag, har et angstanfald og tænker, "Åh Gud, er det her mit liv?"

Læs også: Derfor er Thor den første Marvel-superhelt, der får sin fjerde solofilm i MCU

- Jeg ville gerne være astronaut, da jeg var barn. Så ville jeg gerne være brandmand. Jeg ville også gerne spille rugby. Jeg fejlede tre gange. Så jeg er i bund og grund en triple fiasko. Og så faldt jeg tilbage på film, fordi det var nemt, joker Waititi og fortæller videre:

- Det er en joke! Det er ikke nemt, det er et af de sværeste jobs i verden. Og det er meget stressende. Meget mere stressende end at være astronaut.

Både 'Thor: Ragnarok' og 'Thor: Love and Thunder' skiller sig ud fra resten af MCU's film ved at være både lettere og have mere fokus på humoren. Og selvom Waititi har haft rigtig meget plads til at være kreativ, siger Marvel stadig nej til hans idéer fra tid til anden.

- Der var en version af Det Gyldne Tempel, hvor Zeus [Russell Crowe, red.] snakker riiiigtig meget om orgier. Men det her er jo en Disney-film, så man kan ikke gå for meget amok med orgier. Så vi blev nødt til at skære ned på det.

- Jeg var faktisk overrasket over - og glad for! - at vi fik lov at beholde vittigheden om, at beboerne i Asgård plejede at spise børn. Det gjorde mig virkelig glad.

'Thor: Love and Thunder' kan ses i biografen nu.

 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.