Cookie- og Privatlivspolitik
Anmelderne jubler over nyt dansk drama: "Et underspillet mesterværk"

Anmelderne jubler over nyt dansk drama: "Et underspillet mesterværk"

'Resten af livet' kan ses i biografen

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

I dag er der premiere på det danske drama Resten af livet af instruktøren Frelle Petersen. Han stod også bag Onkel, og begge film foregår i Sønderjylland.

'Resten af livet' handler om Maren og Egon, der lever et stilfærdigt liv i deres gulstenede parcelhus og nyder tilværelsen med deres to voksne børn. Men tæppet rives brat væk under dem alle, da en ubærlig tragedie rammer familien.

 

LÆS OGSÅ: Ny dansk film finder det livsbekræftende i sorgen: "Man skal dosere det tragiske med det morsomme"

De danske anmeldere har set filmen og er ovenud begejstrede. Husk at du altid kan se mediernes anmeldelser på filmenes profiler her på kino.dk.

Find dine billetter her:

Her er et udpluk af kritikernes anmeldelser:

BERLINGSKE - 5 stjerner

"Med et lavmælt, men stærkt drama om sorg og tab viser Frelle Petersen sig som en tidens mest stilsikre instruktører." (Thomas Brunstrøm)

BØRSEN - 5 stjerner

"På den måde er 'Resten af livet' et lille filmmirakel, der på den danske filmscene i 2022 kun overgås af Niels Arden Oplevs 'Rose' med en suveræn Sofie Gråbøl i spidsen." (Michael Solgaard)

FILMMAGASINET EKKO - 5 stjerner

"Filmens skønhed skyldes ikke mindst, at Mette Munk Plum, Jette Søndergaard og Ole Sørensen spiller helt fantastisk i de bærende roller." (Kristian Ditlev Jensen)

INFORMATION (giver ikke stjerner)

"'Resten af livet' er endnu et langsomt og underspillet mesterværk af Frelle Petersen" (Lone Nikolajsen)

JYLLANDS-POSTEN - 4 stjerner

"Da tragedien rammer, ændres alt for en lille familie i Frelle Petersens fine og nænsomme drama 'Resten af livet'." (Katrine Sommer Boysen)

POLITIKEN - 5 hjerter

"Det er på en måde et eksistentielt drama så stort som noget, Shakespeare kunne have skrevet frem blot uden konger og krige [...] Frelle Petersen viser, at en kaffetår og en skive sønderjysk rullepølse kan være lige så potente rekvisitter." (Kim Skotte)

SOUNDVENUE - 5 stjerner

"Ligesom 'Onkel' gør 'Resten af livet' ikke et stort væsen af sig, men når rulleteksterne rammer, er man dybt påvirket af at have været del af familiens liv i små to timer." (Freja Dam)

Resten af livet er aktuel i biografen og en del af Biografklub Danmarks program.

 

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.