Cookie- og Privatlivspolitik
Efter 5 års boykot: Kevin Spacey vender tilbage på det store lærred

Efter 5 års boykot: Kevin Spacey vender tilbage på det store lærred

Skuespilleren har gang i flere projekter

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

Kevin Spacey vender tilbage på det store lærred med ikke blot én, men hele fire nye film. Det er dermed første gang siden 2017, at vi kommer til at se noget til skuespilleren i filmens verden efter, at han i sin tid blev mødt af flere anklager om seksuelt upassende adfærd og seksuelle overgreb mod unge mænd.

Ifølge filmdatabasen IMDb har Spacey allerede en færdig film, der venter på at få premiere og to projekter i post-produktion samt en film i præ-produktion, der ryger på salgsmarkedet på Cannes Film Festival i den kommende uge.

'Gore' er filmen om forfatteren Gore Vidal, som faktisk har været færdig i hele 5 år. Filmen var oprindeligt et Netflix-projekt, som dog blev droppet, da anklagerne mod Spacey så dagens lys.

Filmen havde endda scener, hvor forfatteren indleder et forhold til en ung mand, hvor det seksuelle forhold til tider var imod den unge mands vilje.

Selvom filmen ganske vist er klippet færdig og klar til udgivelse, forekommer det meget usandsynligt, at den nogensinde kommer til at se dagens lys.

LÆS OGSÅ: Disse 3 skuespillere vil Liam Neeson allerhelst arbejde sammen med

Spacey har også filmen Peter Five Eight på tapetet. Filmen blev indspillet i 2021 og står nu som værende i post-produktion. Ifølge The Hollywood Reporter bliver filmen vist på Cannes Film Festival. 

Derudover ser det også ud til, at filmen The Man Who Drew God udkommer i år. Filmen har både Kevin Spacey, Hollywood-ikonet Faye Dunaway og western-legenden Franco Nero på rollelisten, mens Nero endda også er instruktør på projektet.

Filmen fortæller den sande historie om en blind kunstner, der kunne tegne præcise portrætter af folk bare ved at lytte til deres stemme. Hvornår eller hvordan filmen bliver udgivet, er endnu uvist.

Dertil er den kroatiske film 'Bilo jednom u Hrvatskoj' udkommet i år. Den noget smalle film omhandler historien om Kroatiens første præsident, som portrætteres af Spacey. Filmen er kroatisk produceret, og den er dermed ikke synderlig kendt i resten af verden. Filmen har dertil fået en rigtig dårlig modtagelse. 

LÆS OGSÅ: Ny film viser den sidste henrettelse i DDR: "Man vidste ikke, hvornår man blev skudt"

Det sidste projekt den 63-årige skuespiller indtil videre har på bedring, er filmen 1242 - Gateway to the West, der omhandler Genghis Khans invasion af Europa og her den modstand, hans hær mødte i Ungarn.

Krigsfilmen, som siges at være den udskældte stjernes største projekt siden 2017, forventes også at komme i salg på den kommende filmfestival i Cannes. Hvorvidt Spacey selv kommer til at være på festivalen for at promovere filmen, vides endnu ikke.

Indspilningen af filmen begynder dog først til oktober i Ungarn og Mongoliet - og har bl.a. også Eric Roberts på rollelisten. '1242 - Gateway to the West' har allerede fået en plakat, der formentlig af mange vil opfattes som upassende.

Chelsea Pictures ©

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.