Guide til påskeferiens familiefilm

Tag familien med i biografen
Sonic the Hedghog 2
(© Sonic the Hedghog 2 / UIP)

Påskeferien er lige om hjørnet, og det betyder selvfølgelig en tur i biografen for hele familien. Vi har derfor lavet en guide med alle de familiefilm man skal se i biografen hen over ferien.

LÆS OGSÅ: Den store guide til påskens mange biograffilm

Guiden byder på kaniner, kongeriger, kaotiske familier og ikoniske spil-karakterer.

Hopper og jagten på mørkets hamster

Hopper er født som halv kylling og halv hare, og på grund af den usædvanlige blanding er han ivrig efter at passe ind. I hans higen efter anerkendelse tager han på eventyr på trods af, at hans klodsethed ofte skaber problemer for ham.

Det største eventyr hidtil er i vente, da Hopper skal hjælpe kongen mod hans onde bror, som forsøger at stjæle kongens magiske scepter og dermed tronen. Her går det op for Hopper, at det kan have sine fordele at være anderledes.

Hopper og jagten på mørkets hamster kan ses i biografen nu.

Sonic 2 UIP

Sonic the Hedgehog 2

Den onde Dr. Robotnik vender tilbage til jorden med sin nye allierede Knuckles. Robotnik leder efter en smaragd, som kan hjælpe ham til at føre hans onde planer ud i livet og dermed udslette civilisationer. Det er nu op til Sonic at bekæmpe Dr. Robotnik.

'Sonic the Hedgehog 2' er fortsættelsen til Sonic the Hedgehog fra 2020, og begge er baseret på de populære SEGA-spil af samme navn. Rolleslisten byder bl.a. på Ben Schwartz som Sonic, James MarsdenIdris Elba, og selvfølgelig Jim Carrey som skurken Dr. Robotnik.

Sonic the Hedgehog 2 kan ses i biografen nu og vises både med dansk tale samt med engelsk tale og danske undertekster.

Krummerne – det er svært at være 11 år

Det er som altid svært at være 11 år i denne udgave af Krummerne, som er den 6. film om den kaotiske familie. Da familien skal have skærmfri uge, bliver Krumme tvunget til at tænke ud af boksen, og efter en tur i de gamle rodekasser starter han et detektivbureau med sin ven Tom. Første sag for de to drenge bliver at løse diamanttyveriet fra Nationalmuseet begået af de to mestertyve Tina og Jeff.

Filmen er baseret på den populære bogserie om familien Krumborg af Thøger Birkeland. I filmen kan du bl.a. se Esben Dalgaard Andersen, Iben Dorner, Dejan Cukic, Ditte Hansen og Niels Olsen.

Krummerne – det er svært at være 11 år kan ses i biografen nu.

Pil’s Eventyr

Pil’s eventyr handler om den forældreløse Pil, som bor på gaden i Frankrig med sine tre tamme væsler. For at overleve stjæler Pil mad fra slottet hvor den onde Tristain regerer. Da Pil pludselig bliver opdaget indledes en flugt, der fører til tronens retmæssige arving.

Sammen med vagten Crobrar og hofnarren Rigolin møder hun Roland, som er halv kylling halv kat. I et forsøg på at rette op på tingenes tilstand, bliver hele kongeriget vendt på hovedet.

Pil’s Eventyr kan ses i biografen nu.

Syng 2

Efterfølgeren til Syng fra 2016 byder på forberedelserne til sangtruppens største show nogensinde, da de skal optræde med en musical i Redshore City i det berømte teater Crystal Tower. Det forløber dog ikke uden problemer.

Ulven Jimmy Crystal kræver, at verdens mest afsondrede rockstjerne skal deltage i musicalen, ellers trækker han stikket på hele projektet. Hele dyreflokken går nu all-in på deres karrieres største mission i håb om at kunne levere det bedste show nogensinde.

Syng 2 kan ses i biografen nu.

Croods – En ny tid, Clifford – Den store røde hund, Den magiske månerejse, Encanto, Monsterfamilien – Den uperfekte mission, Peter Kanin hopper hjemmefra, Robotbror og Ternet Ninja 2 kan stadig ses i udvalgte biografer.