Cookie- og Privatlivspolitik
Skuespiller har set de første 20 minutter af 'Avatar 2': "Jeg var rørt til tårer"

Skuespiller har set de første 20 minutter af 'Avatar 2': "Jeg var rørt til tårer"

Og hun er ikke den eneste...

Stem op!
34
Stem ned!
0
(reset)

Det er nu omkring 13 år siden, at verden for første gang stiftede bekendtskab med de blå menneskelignende væsner på planten Pandora, og den længeventede efterfølger til James Camerons storladne science-fiction film Avatar er nu endelig i sigte.

De seneste år har personer involveret i den kommende storfilm afsløret en række detajler om filmen til forventningsfulde fans. Guardians of the Galaxy-stjernen Zoë Saldaña er nu også ude og forberede publikum på, at det bliver en følelsesladet affære.

LÆS OGSÅ: Alt vi ved om 'Avatar 2'

Den 43-årige stjerne, der vender tilbage i rollen som Neytiri, har nemlig fortalt, at hun efter blot at have set de første 20 minutter af filmen var rørt til tårer. Til Screenrant fortæller hun:

- Jeg kan få en klump i halsen af bare at tale om det, fordi jeg havde muligheden for at se de første 20 minutter af den anden film i slutningen af sidste år. Og jeg var målløs, og jeg var rørt til tårer.

Og noget tyder på, at det ikke kun er Saldaña, der er blevet berørt af filmen. I interviewet fortæller hun nemlig grinende, at også den anerkendte Titantic-instruktør har meget let til tårer.

LÆS OGSÅ: Nyt foto fra 'Avatar 2': Mød Spider - hovedpersonernes menneskesøn

Man skal altså nok huske at tage en god håndfuld lommetørklæder med sig, hvis man bevæger sig ind i biografmørket til december, når filmen langt om længe får premiere. 

‘Avatar 2’ har premiere den 14. december 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jimmy

Ja ja hvis der går 13 år mellem hver film, og de taler om 5 film.. Så er vi nogle som ikke får slutningen med hahahaha

The Joker

Har glædet mig til at se 'Avatar 2' de sidste 13 år, men lad os nu se om den kommer i biffen den 14. dec. i år.

13 år er godt nok langtid at vente, så opgiver man næsten. Og når de bliver ved med at udsætte filmen hele tiden, så begynder man altså at tage det med et gram salt, hver gang der kommer en ny premieredato.

Så tænker man lidt hver gang... Ja ja, det er godt med jer, den bliver jo rykket et til to år alligevel.

Men måske er vi heldige denne gang, who knows? Glæder mig stadigvæk til 2'eren, men det svært at tro på. Forstå mig ret.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.