Pilou Asbæk afslører: Rolle i storfilm er en hyldest til Mads Mikkelsen

Se danskerens foto
Billede
(© Game of Thones / HBO)

Adventurefilmen Uncharted er blevet et stort hit. I USA har den nu to uger i træk været den mest sete biograffilm, mens den herhjemme også allerede har rundet 100.000 solgte billetter.

En dansker har sneget sig med på rollelisten til den amerikanske storfilm. Nemlig Pilou Asbæk.

Nu deler skuespilleren en selfie på Instagram, taget under indspilningerne til filmen, hvor han sidder med en klap for øjet.

LÆS OGSÅ: Tom Holland er stor fan af dansk film, Mads Mikkelsen og især en instruktør

Han lykønsker folkene bag 'Uncharted', men afslører også, at netop øjenklappen faktisk er en skjult hyldest til Mads Mikkelsen:

- Ville have en klap for øjet som en hyldest til Mads Mikkelsen og hans kendetegn. Øjnene.

Pilou Asbæk refererer her til, at flere af Mikkelsens Hollywood-roller involverer, at netop hans øjne på den ene eller anden måde tiltrækker sig opmærksomhed.

I Casino Royale har han et ar ved øjet og græder blod. I Doctor Strange har han en vild make-up omkring sine øjne. Mens han i både De tre musketerer og Netflix-filmen 'Polar' decideret har klap for øjet.

Da vi talte med både Uncharted-hovedrolle Tom Holland og instruktør Ruben Fleischer, roste de begge Pilou Asbæk. Se interviewet her.

'Uncharted' kan ses i biografen nu.

Mads Mikkelsen er til april aktuel i 'Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder' - og denne gang er øjenklappet skiftet ud med en tryllestav.

 
 
 
Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Pilou Asbæk (@pilouasbaek)