Hugh Jackmans arvtager: Disse 6 skuespillere kan blive den nye Wolverine

Harry Potter-stjerne, Kingsman-agent og flere superhelte
The Wolverine
(© The Wolverine / 20th Century Fox)

En af Marvels mest elskede karakterer, Wolverine, har stadig til gode at optræde i Marvels filmiske univers over for bl.a. Spider-Man, Thor og Hulk. Ifølge rygterne kan det dog snart ske, men hvem, der skal spille rollen, er der kun gisninger om.

Hugh Jackman vandt mange fans' hjerter på sit ikoniske portræt af X-Men-helten - og mange ville nok gerne se, at han vendte tilbage. Filmen Logan står dog som et flot punktum for hans fremstilling af Wolverine, så nu må tiden være kommet til at give stafetten videre.

Men hvem er pt. favoritter til at overtage rollen? Vi har kigget på en række af de skuespillere, der nævnes på nettet som en mulig ny Wolverine.

Her kommer 6 skuespillere, der kan blive den næste Wolverine:

 

Tom Hardy / Venom

Tom Hardy

Selvom skuespilleren allerede spiller Venom i Marvels film (dog dem ejet af Sony), er Tom Hardy altid en kandidat, når det kommer til antihelte. Helt tilbage i 2015 nævnte afgående Wolverine, Hugh Jackman, netop Hardy som en oplagt arvtager i et interview med MTV. Det synspunkt blev for nyligt bakket op af instruktøren Matthew Vaughn, der stod bag X-Men: First Class:

- Tja, han er blevet ældre nu, men jeg ville sige Tom Hardy ville have været fantastisk, udtaler Vaughn til Comicbook i et interview om hans favoritter som Hugh Jackmans efterfølger.

Taron Egerton / Kingsman

Taron Egerton

Eggsy fra Kingsman: The Secret Service eller Elton John fra Rocketman. Og nu måske snart Wolverine fra X-Men? Den 32-årige walisiske skuespiller nævnes flere steder - og han er også højt på Vaughns liste:

- Jeg tror, at Taron Egerton kunne gøre det i søvne.

Egerton har selv kommenteret på at blive nævnt som den nye Wolverine, men har dog intet konkret at fortælle:

- Der er ingen sandhed i det overhovedet. Det ville selvfølgelig være virkelig spændende, men jeg ved ikke … Det er som at spille James Bond. Det ville være spændende at spille en rolle, hvor du spiller foran så stort et publikum. Det er de mest sete film i verden, siger han til The One Show (via CBR.com).

Aaron Taylor-Johnson / Avengers: Age of Ultron

Aaron Taylor-Johnson

Efter en kort karriere i MCU som Quicksilver i Avengers: Age of Ultron, kan Taylor-Johnson gøre comeback i superhelteuniverset, hvis han scorer rollen som Logan. Det ville ikke mindst glæde Matthew Vaughn:

- Aaron Taylor-Johnson kunne også gøre det. Jeg mener, at Taron og Aaron ville være mine førstevalg, og de kunne gøre det rigtig godt.

Jon Bernthal / The Punisher

Jon Bernthal

45-årige Bernthal er en mester i mørke, martrede roller, hvilket vi bl.a. kan se i hans blodige portræt af The Punisher i Marvel-serien 'Daredevil'. Derfor har hans navn figureret på flere mediers lister over kandidater. Selv har skuespilleren udtalt sig (noget undvigende) om casting-rygterne til Forbes:

- Hør her, kriteriet for, hvad jeg beslutter at lave næste gang: Rører manuskriptet mig? Hvem arbejder jeg med? Hvem er filmskaberne, og er det en, jeg ville dø for at arbejde med? Det holder jeg fast i fremover, uanset hvad det er.

Scott Eastwood / Pacific Rim: Uprising

Scott Eastwood

Clintens søn har selv meldt sig på banen og har bedt sine fans starte en underskriftindsamling for hans kandidatur til rollen.

Det har indtil videre kastet en del fan-art af sig, hvor Eastwood kan ses iført Wolverines genkendelige hårpragt og læderjakke - og det kunne man snildt se for sig.

Mizuriau Instagram profil

Samtidig har Eastwood stadig til gode at kunne opleves i en større franchise (det tætteste vi kommer er i Pacific Rim: Uprising), hvilket ville betyde, at et stort publikum ville se ham som et frisk pust.

 

Daniel Radcliffe / The Lost City

Daniel Radcliffe

En skuespiller, som til gengæld er indbegrebet af en stor franchise, er Daniel "Harry Potter" Radcliffe. Og den spinkle skuespiller skal da også påbegynde vægtløftningen, hvis han fysisk skal matche Wolverines tætbyggede muskulatur. Men som et fan-art-billede viser, så kunne Radcliffe faktisk godt komme til at se ret "Wolverine-agtig" ud, så lad os ikke afskrive ham helt endnu.

Derudover har en af kritikkerne af Hugh Jackman (måske i virkeligheden den eneste) været, at han var for høj til den 1,60 meter høje superhelt. Der matcher Radcliffes 1,65 bedre end fx Scott Eastwoods 1,80.

Netop højden har Radcliffe selv kommenteret på over for ComicBook.com i et nyt interview:

- Folk kommer ofte hen til mig og siger: 'Hey, mand. Jeg har hørt Wolverine-nyhederne. Det er ret sejt'. Nej, jeg ved ikke noget om det. Men jeg sætter pris på, at der er nogen, som siger: 'Wolverine er faktisk lille i tegneserierne, I skulle se at finde en lille fyr til at spille ham.'

- Men jeg ser ikke for mig, at de går fra Hugh Jackman til mig. Men hvem ved? Vis at jeg tager fejl, Marvel, afslutter Radcliffe.

Måske vi allerede får Wolverine at se i den kommende Doctor Strange in the Multiverse of Madness? Det er der i hvert fald rygter om.

 

[poll:1528482]