Cookie- og Privatlivspolitik
Nyt i biografen: Her er danskernes 5 mest ventede film i marts

Nyt i biografen: Her er danskernes 5 mest ventede film i marts

Dansk storfilm, superhelte i alle afskygninger og en indie-perle

Stem op!
28
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se rækken af trailers herunder, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Brugerne på kino.dk glæder sig til især fem film i marts måned.

Fra den kappeklædte Batman, over den overnaturlige Morbius (dog også med flagermus-tema) til et hurtigløbende Sonic-pindsvin.

Der er også en vaskeægte dansk storfilm i vente. I denne måned er der nemlig ENDELIG premiere på den længe ventede efterfølger til biografhittet 'Hvidstengruppen', eftersom premieren blev skubbet grundet biografernes nedlukning i december.

Mange ser også frem til at kunne opleve Paul Thomas Andersons nye film, som tilmed er nomineret til tre Oscars. Den kan man heldigvis lige præcis nå at se inden uddelingen af verdens største filmpris, der finder sted natten til den 28. marts.

LÆS OGSÅ: Alle marts måneds premierefilm i biografen

Kun film med over 50 stemmer er med på listen, så hvis den film, DU glæder dig mest til, ikke er med, giv den gerne en stemme på filmens profil.

Månedens mest ventede film ifølge brugerne på kino.dk:

5. Licorice Pizza - premiere den 17. marts

Komediedramaet foregår i Los Angeles i 1973, hvor den high school-studerende og succesfulde barneskuespiller Gary forelsker sig hovedkulds i den 25-årige Alana. Men det er ikke nemt at være hverken Gary eller Alana, som begge to står overfor hver deres skillevej. Gary er snart færdig med high school og skal finde sin vej i det spæde voksenliv, mens Alana er midt i 20'erne og skal til at være en "rigtig voksen".

'Licorice Pizza' er nomineret til tre Oscars, bl.a. instruktøren Paul Thomas Anderson.

4. Morbius - premiere den 31. marts

I Marvel-filmen spiller Jared Leto biokemikeren Michael Morbius, som bliver inficeret med en form for vampyrisme i forsøget på at kurere sin blodsygdom.

Vi er især spændte på tilknytningen til Venom og Spider-Man, som begge refereres til i traileren.

3. The Batman - premiere den 3. marts

Robert Pattinson indtager rollen som superhelten Batman, der kun to år inde i sin forbryderbekæmpende karriere står over for hele tre grumme skurke i Gotham City: gangsterne Falcone og The Penguin samt seriemorderen The Riddler. Læg dertil den utilregnelige Catwoman og du har tre timers superhelte-action.

Matt Reeves instruerer den imødesete nye fortolkning af DC Comics' populære helt.

2. Sonic the Hedgehog 2 - premiere den 31. marts

SEGAs maskot, det lynhurtige pindsvin Sonic, vender tilbage på det store lærred. Det samme gør hans udspekulerede modstander Dr. Robotnik, der igen spilles af Jim Carrey.

Denne gang kan fans af spilserien se frem til at møde både ræven med de to haler, Tails, og rivalen Knucles. 

1. Hvidstengruppen II: De efterladte - premiere den 10. marts

Over 750.000 danskere så den første film i 2012, så det er ikke underligt, at mange glæder sig til at se, hvordan det videre gik familien Fiil efter deres modige modstandskamp mod den tyske besættelse under Anden Verdenskrig.

Filmen følger dels Gudrun, der forsøger at holde sammen på Hvidsten Kro og den hjemlige del af familien, mens døtrene Tulle og Gerda holdes fanget i tyske fængsler ned igennem Europa.

Anne-Grethe Bjarup Riis instruerer, mens rollelisten bl.a. byder på Marie Bach Hansen og Bodil Jørgensen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.