Cookie- og Privatlivspolitik
Efter 20 år: Hollywood-legende vender tilbage med episk drømmeprojekt

Efter 20 år: Hollywood-legende vender tilbage med episk drømmeprojekt

Ny western fra Kevin Costner

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Kevin Costner kræver næppe en introduktion. Hollywood-legenden har med biografhits som The Bodyguard og Danser med ulve for længst skrevet sig ind i historiebøgerne.

Det er også blevet til tre spillefilm bag kameraet som instruktør, herunder netop 'Danser med Ulve', som ligeledes indbragte ham karrierens to eneste Oscars.

Senest instruerede han den anmelderroste western Open Range i 2003, og nu små 20 år senere vender den 67-årige amerikaner tilbage som instruktør. 

Kevin Costner skal nemlig både spille med i, finansiere, producere og instruere en ny western med titlen 'Horizon'. Det skriver Deadline.

LÆS OGSÅ: En hyldest til den undervurderede Waterworld - og naturligvis Kevin Costners frisure

Filmen beskrives som et drømmeprojekt hos stjernen, hvis handling strækker sig over 15 år sat både før og efter Den amerikanske borgerkrig.

Kevin Costner fortæller om 'Horizon':

- Amerikas udvidelse mod vest var en færd fyldt med farer og intriger fra naturlige elementer, til interaktioner med det oprindelig folk, som boede på jorden, og den målbevidste og voldsomme hensynsløshed fra dem, som ville flytte ind.

Det lyder altså til, at projektet både vil gå i fodsporene på hans eget værk 'Danser med ulve', men også den meget populære western-serie Yellowstone, der har netop Costner i hovedrollen.

Optagelserne til 'Horizon' forventes at starte den 29. august i Utah. Filmen har ingen premieredato endnu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.