Cookie- og Privatlivspolitik
James Franco skal afhøres i skandaleramt Johnny Depp-retssag

James Franco skal afhøres i skandaleramt Johnny Depp-retssag

Har skuespilleren haft en affære med ekskonen Amber Heard?

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

James Franco har lige været i mediernes søgelys, efter at han gav sit første interview efter en række sex-anklager i 2018. Et interview, hvor skuespilleren indrømmede at have været sammen med sine elever og at have været sexafhængig. Udtalelserne har fået kritik med på vejen af dem, som tidligere har sagsøgt Franco.

Nu bliver den 43-årige stjerne i midlertidigt blandet ind i en anden retssag. Nemlig det meget offentlige 50 millioner dollars søgsmål mellem Johnny Depp og Amber Heard, der var gift fra 2015-2017.

 

Johnny Depp sagsøger sin ekskone for injurier, efter at hun har kaldt ham en ”voldsmand” i en artikel i Washington Post, og nu rapporterer Page Six, at James Franco er indkaldt som vidne i sagen.

Det sker, efter at overvågningsoptagelser viser James Franco i en elevator med Amber Heard i 2016 kort tid efter, at Johnny Depp skulle have givet hende et blåt øje. Skuespilleren skal derfor i retten fortælle, om han kendte noget til den omtalte vold.

LÆS OGSÅ: Komedie-duo er færdig: Seth Rogen vil ikke længere arbejde med James Franco

Det stopper dog ikke der. Johnny Depp anklager nemlig også James Franco for at have haft et forhold til ekskonen Amber Heard i perioden, hvor de var sammen. De to skuespillere har tidligere spillet overfor hinanden i bl.a. Pineapple Express.

At James Franco indkaldes som vidne, betyder ikke, at han på nogen måder er indblandet. Men Francos erklæring kan meget vel få ret stor betydning, og styrke enten Depp eller Heards sag ift. anklagerne om vold og injurier.

Sagen har allerede kostet Johnny Depp sin rolle i Fantastiske skabninger 3, og stjernen udtalte for nyligt, at han føler sig boycottet af Hollywood.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

Hvordan er det white washing når cleopatra var fra ptolemaius familien som var græske eller "makedonske" som tydeligvis er europæiske.

12 timer siden
signeuser/778263
signeuser/778263

Mine valg (Scream; døden på nilen; jurassic park; den der lever stille; hvidstengruppen II) skal nok primært forklares ud fra de nostalgiske følels

1 dag siden
Zenna

Det var ikke i 1963 at den seneste Cleopatra-film blev indspillet... min personlige favorit er den fra 1999 med Leonor Varela. Pinligt

1 dag siden
Kasper

2022 er et kæmpe film år for film fans.

1 dag siden
Casper

THOR 4: LOVE AND THUNDER, THE BATMAN, SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE - PART ONE, DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS og BLACK PANTHER

1 dag siden

Aktive debatter