Cookie- og Privatlivspolitik
Fast & Furious-drama ikke slut endnu: Dwayne Johnson afviser "manipulerende" Vin Diesel

Fast & Furious-drama ikke slut endnu: Dwayne Johnson afviser "manipulerende" Vin Diesel

"Der er ingen chance for, at jeg vender tilbage"

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Muskelbundterne Dwayne "The Rock" Johnson og Vin Diesel har i flere år haft en stridighed kørende efter, at de først krydsede klinger under optagelserne til Fast & Furious 5.

Læs også: Hvorfor er Vin Diesel og Dwayne Johnson uvenner? Fast & Furious-dramaet forklaret

Senest kom Diesel med en følelsesladet besked til Johnson på Instagram, hvor han bad sin skuespiller-kollega om at "opfylde sin skæbne" og vende tilbage til Fast & Furious 10.

Det skete på trods af, at The Rock kun få måneder tidligere havde "grint hårdt" af Vin Diesel. Frontmanden i bil-franchisen havde nemlig udtalt, at spændingen mellem de to film-bøffer startede, da han udviste "hård kærlighed" (tough love) for at fremme The Rocks præstation.

 

Nu har Johnson så svaret på Diesels følelsesladede udmelding i et interview med CNN - og han er langt fra begejstret. Johnson kalder endda sin Fast & Furious-kollega for "manipulerende".

- Jeg fortalte [Diesel] direkte, at jeg ikke vender tilbage til franchisen. Jeg var bestemt, men venlig med mine ord og sagde, at jeg altid vil være støttende overfor holdet, og jeg vil altid heppe på franchisens succes. Men der var ingen chance for, at jeg ville vende tilbage.

- Vins nye, offentlige opslag var et eksempel på hans manipulation. Jeg kan ikke lide, at han nævnte sine børn i opslaget eller Paul Walkers død. Hold dem ude af det.

- Vi havde snakket om det her for måneder siden og kom til en klar forståelse.

Se også: Dansk Fast & Furious 9-stjerne om at miste sin "Vin Diesel mødom"

Dwayne Johnson lykønskede dog også Fast & Furious-franchisens kommende kapitel.

- Mit mål har hele tiden været at ende denne fantastiske rejse med denne utrolige franchise med taknemmelighed og ynde. Det er uheldigt, at denne offentlige dialog har mudret vandene.

- Uanset hvad, så har jeg stor tillid til Fast-universet og dets evne til konsekvent at levere for publikum. Jeg ønsker inderligt mine tidligere med-stjerner og filmholdet alt held og succes i det kommende kapitel.

'Fast & Furious 10' er lige nu planlagt til biografpremiere den 6. april 2023.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

Hvordan er det white washing når cleopatra var fra ptolemaius familien som var græske eller "makedonske" som tydeligvis er europæiske.

11 timer siden
signeuser/778263
signeuser/778263

Mine valg (Scream; døden på nilen; jurassic park; den der lever stille; hvidstengruppen II) skal nok primært forklares ud fra de nostalgiske følels

1 dag siden
Zenna

Det var ikke i 1963 at den seneste Cleopatra-film blev indspillet... min personlige favorit er den fra 1999 med Leonor Varela. Pinligt

1 dag siden
Kasper

2022 er et kæmpe film år for film fans.

1 dag siden
Casper

THOR 4: LOVE AND THUNDER, THE BATMAN, SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE - PART ONE, DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS og BLACK PANTHER

1 dag siden

Aktive debatter