Fast & Furious-drama fortsætter: Dwayne Johnson "griner hårdt" af Vin Diesel

The Rock har også dårlige nyheder til fans af bilfranchisen
Billede
(© Fast & Furious 5 / Universal Pictures)

Stridighederne mellem de to muskelmænd Vin Diesel og Dwayne Johnson fortsætter. Deres beef startede, da de to krydsede klinger under optagelserne til Fast & Furious 5.

Det førte til et virkelig dårligt arbejdsmiljø, som efter sigende skulle have resulteret i, at de faktisk optog så få scener sammen som muligt på de sidste film.

Ja, det er jo faktisk gået så grelt, at The Rock har forladt bil-franchisen efter den 8. film, og nu kører videre med sin egen spin-off serie med Jason Statham, Hobbs & Shaw.

Og det lyder ikke til, at Dwayne Johnson har nogen planer om at vende tilbage i de planlagt Fast & Furious 10 og 11. Det afslører han i et interview med Hollywood Reporter, da han bliver spurgt ind til Vin Diesels seneste udtalelser om deres fejde.

LÆS OGSÅ: Dansker gennemgår sin vilde fest-scene med Vin Diesel i 'Fast & Furious 9'

Vin Diesel fortalte nemlig fornyeligt, at spændingen mellem de to film-bøffer startede, da han udviste "hård kærlighed" (tough love) for at fremme The Rocks præstation.

Da Dwayne Johnson bliver spurgt om sin holdning til det udsagn, svarer eks-wrestleren:

- Jeg grinte og jeg grinte hårdt. Jeg tror, at alle fik et godt grin ud af det. Og så vil jeg lade det ligge.

- Jeg ønsker det godt for dem. Jeg ønsker det godt for 'Fast 9'. Og jeg ønsker dem al held og lykke med 'Fast 10' og 'Fast 11', og resten af Fast & Furious-filmene, som de laver, der er uden mig.

Emily Blunt, Johnsons medspiller i den kommende Disney-film Jungle Cruise, kunne ikke dy sig for at komme med en drilsk kommentar efter spørgsmål til The Rock:

- Bare tak Gud, for at han [Vin Diesel] var der. Tak Gud for at han bar dig igennem det.

'Fast & Furious 9' kan ses i biografen nu, mens 'Jungle Cruise' får premiere den 29. juli.