Vin Diesel med følelsesladet besked til Dwayne Johnson: Kom tilbage til 'Fast & Furious 10'

"Opfyld din skæbne"
Billede
(© Universal Pictures)

Uvenskabet mellem de to stjerner Dwayne Johnson og Vin Diesel er efterhånden en veldokumenteret sag. Læs hele vores gennemgang af sagen her.

En af konsekvenserne af deres fjendskab har været, at The Rock har meldt sig helt ud af de sidste Fast & Furious-film. Dog har han stadig planer om at lave sin egen spinoff-film 'Hobbs and Shaw 2', som han også har brugte til at sende en stikpille afsted mod Fast-franchisen.

Men nu vil Vin Diesel have renset luften og sin eks-kollega med ombord på Fast & Furious 10. Det skriver han i en følelsesladet og personlig besked til The Rock på Instagram:

- Min lillebror Dwayne... Tiden er kommet. Verden venter finalen med Fast 10. Som du ved, så referer mine børn til dig som onkel Dwayne her i huset. Der er ikke en højtid, der går forbi, hvor de og du ikke sender lykønskninger... men tiden er kommet. Arven venter.

- Jeg fortalte dig for mange år siden, at jeg vil opfylde mit løfte til Pablo [Paul Walker, red.]. Jeg sværgede, at vi ville opnå og manifestere den bedste Fast-finale, som er 10! Jeg siger det her ud af kærlighed... men du må vende tilbage, forlad ikke franchisen uforløst, du har en meget vigtig rolle.

- Hobbs kan ikke blive spillet af nogen anden. Jeg håber, at du vil tage opgaven på dig og opfylde din skæbne.

Nu er bolden i Dwayne Johnsons hjørne, der i denne uge har premiere på sin nye Netflix-film Red Notice - som (selvfølgelig) indeholder en vittighed møntet på Vin Diesel.

Optagelserne til 'Fast & Furious 10' forventes at starte i begyndelsen af de nye år, og allerede nu er en Fast & Furious 11 annonceret. Men det tyder på, at vi nok skal forvente en Fast 10 del 1 og 2, hvis man læser Diesels besked rigtigt.

'Fast & Furious 10' får premiere den 6. april 2023.

 
 
 
Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Vin Diesel (@vindiesel)