Cookie- og Privatlivspolitik
Channing Tatum og stripperholdet vender tilbage: 'Magic Mike 3' er på vej

Channing Tatum og stripperholdet vender tilbage: 'Magic Mike 3' er på vej

Magiske Mike får én sidste dans

Stem op!
30
Stem ned!
0
(reset)

Skuespilleren og den tidligere stripper Channing Tatum vender tilbage til sine danse-rødder i en ny fortsættelse til de populære Magic Mike og Magic Mike XXL. Det bekræfter Tatum på sine sociale medier med et billede af manuskriptet. Se nederst.

Tatum skal igen spille Mike Lane i 'Magic Mike's Last Dance', mens den Oscar-vindende instruktør Steven Soderbergh igen står bag kameraet som i trilogiens første film.

Filmene handler Mike Lane og resten af holdet af superstjerne-strippere, som i tidligere film har talt navne som Matthew McConaughey, Matt Bomer og Joe Manganiello. Hvilke andre skuespillere udover Tatum, som smider tøjet i den nye film, er endnu ikke offentliggjort.

'Magic Mike' fra 2012 blev en overraskende publikumssucces og udover 'Magic Mike XXL' er franchisen nu også blevet udvidet med flere Magic Mike-liveshows i bl.a. Las Vegas og London. Et Magic Mike-realityshow er også på vej, hvor 10 rigtige mænd skal forsøge af genvinde magien gennem strip.

Channing Tatum kan opleves i biografen i starten af næste år, hvor han har sin første hovedrolle i 5 år og er med-instruktør i hundefilmen Dog.

'Magic Mike's Last Dance' vil få premiere på HBO Max. Premieredatoen er endnu ukendt.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

Hvordan er det white washing når cleopatra var fra ptolemaius familien som var græske eller "makedonske" som tydeligvis er europæiske.

11 timer siden
signeuser/778263
signeuser/778263

Mine valg (Scream; døden på nilen; jurassic park; den der lever stille; hvidstengruppen II) skal nok primært forklares ud fra de nostalgiske følels

1 dag siden
Zenna

Det var ikke i 1963 at den seneste Cleopatra-film blev indspillet... min personlige favorit er den fra 1999 med Leonor Varela. Pinligt

1 dag siden
Kasper

2022 er et kæmpe film år for film fans.

1 dag siden
Casper

THOR 4: LOVE AND THUNDER, THE BATMAN, SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE - PART ONE, DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS og BLACK PANTHER

1 dag siden

Aktive debatter