Cookie- og Privatlivspolitik
Channing Tatum og stripperholdet vender tilbage: 'Magic Mike 3' er på vej

Channing Tatum og stripperholdet vender tilbage: 'Magic Mike 3' er på vej

Magiske Mike får én sidste dans

Stem op!
37
Stem ned!
0
(reset)

Skuespilleren og den tidligere stripper Channing Tatum vender tilbage til sine danse-rødder i en ny fortsættelse til de populære Magic Mike og Magic Mike XXL. Det bekræfter Tatum på sine sociale medier med et billede af manuskriptet. Se nederst.

Tatum skal igen spille Mike Lane i 'Magic Mike's Last Dance', mens den Oscar-vindende instruktør Steven Soderbergh igen står bag kameraet som i trilogiens første film.

Filmene handler Mike Lane og resten af holdet af superstjerne-strippere, som i tidligere film har talt navne som Matthew McConaughey, Matt Bomer og Joe Manganiello. Hvilke andre skuespillere udover Tatum, som smider tøjet i den nye film, er endnu ikke offentliggjort.

'Magic Mike' fra 2012 blev en overraskende publikumssucces og udover 'Magic Mike XXL' er franchisen nu også blevet udvidet med flere Magic Mike-liveshows i bl.a. Las Vegas og London. Et Magic Mike-realityshow er også på vej, hvor 10 rigtige mænd skal forsøge af genvinde magien gennem strip.

Channing Tatum kan opleves i biografen i starten af næste år, hvor han har sin første hovedrolle i 5 år og er med-instruktør i hundefilmen Dog.

'Magic Mike's Last Dance' vil få premiere på HBO Max. Premieredatoen er endnu ukendt.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.