/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik
Se klippet: Arnold Schwarzenegger gengælder Danny DeVitos 33 år gamle prank

Se klippet: Arnold Schwarzenegger gengælder Danny DeVitos 33 år gamle prank

Payback time!

Stem op!
27
Stem ned!
0
(reset)

Da Arnold Schwarzenegger spillede med i 1988-komedien Twins, blev bodybuilder-legenden udsat for en prank fra sin medspiller Danny DeVito. Nu får filmen en efterfølger, og i den forbindelse er det payback time for Schwarzenegger.

Hvad handler det hele så om? Jo, da Schwarzenegger og DeVito indspillede Twins, bød sidstnævnte sin kollega på en frokost efterfulgt af en cigar. Hvad The Governator ifølge hans eget nyhedsbrev ikke vidste, var, at DeVito havde fyldt lidt ekstra krydderi i cigaren.

- Han lavede altid den lækreste pasta til frokost, slumre lidt og ryge en cigar, før vi vendte tilbage til arbejdet. En dag fyldte han min cigar med marihuana.

Da Schwarzenegger vendte tilbage til arbejdet, havde han ikke overraskende svært ved at huske sine replikker. Først efter noget tid vendte det hele tilbage til den østrigske skuespiller.

'Twins' blev en stor succes med 216 mio. dollars i indtjening på verdensplan (hvoraf 35 mio. dollars gik direkte til Schwarzenegger pga. en lukrativ aftale), og derfor har de to hovedroller en efterfølger på trapperne med titlen Triplets.

Og selvom det er 33 år siden, har Schwarzenegger ikke glemt episoden. Så ved et præsentations-event af 'Triplets' forærede den 74-årige Hollywood-veteran en cigar til DeVito. Men pranken blev luret, og desværre fik vi ikke en skæv Danny DeVito for åbent kamera. Du kan dog se pranken nederst i artiklen.

Bemærk i øvrigt, at Ghostbuster-instruktør og manden bag den første 'Twins', Ivan Reitman, dukker op i baggrunden.

'Triplets', der handler om, at tvillingerne Julius og Vincent Benedict finder ud af, at de har en tredje bror (Tracy Morgan), har endnu ingen premieredato.

 
 
stroke="none" stroke-width="1" fill="none" fill-rule="evenodd">
Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af kino.dk (@kinodk)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

det er hans double

1 dag siden
Nicolai

Vi har lige haft gang i et Spider-man marathon, hvor denne indgik, og det var super fedt at sidde og hygge sig under vores dyner til filmene.

3 dage siden
TheDayDreamer

Det her er uden sammenligning min allermest ventede film NOGENSINDE!

4 dage siden
John

Denne Marvel film distribueres af Sony, så den skulle gerne komme i de sædvanlige biografer :)

1 uge siden
bambiexplorer

... kun gå galt!

1 uge siden

Aktive debatter