Ghostface er tilbage! Se de første billeder fra 'Scream 5'

25 år efter den første gyser er Sidney, Gail og Dewey igen klar
Ghostface Scream 5
(© PARAMOUNT PICTURES / SPYGLASS MEDIA GROUP)

Det er hele 25 år siden, at gysermesteren Wes Cravens skræmte os med Scream i 1996. I starten af næste år venter så det femte kapitel i den blodige franchise med Scream 5, hvorfra der nu er landet en række helt nye billeder.

Se også: Første blodige trailer til 'Scream 5'

Du kan nyde billederne fra Entertainment Weekly herunder, mens vi stadig venter på en første trailer fra den kommende slasher.

Billederne byder på både nye og gamle ansigter. Bl.a. Neve Campbell, Courteney Cox og David Arquette, som indtager deres roller som overleveren Sidney, reporteren Gale og politimanden Dewey.

Af nye ansigter finder man bl.a. Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jack Quaid, Jasmin Savoy Brown og Dylan Minnette.

Der er naturligvis også et skræmmende billede af morderen Ghostface, som i filmens verden sidst var at finde sprede skræk, rædsel og død i Scream 4 fra 2011.

'Scream 5' instrueres af duoen bag den intense og sorthumoristiske gyser Ready or Not, nemlig Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett.

Det skal også understreges, at 'Scream 5' faktisk har fået den officielle titel 'Scream' - hvad det præcis betyder for filmen, om den leger med reboot formatet eller lignende. Det må tiden vise! Læs mere om vores teori omkring titlen her.

'Scream 5' har biografpremiere den 13. januar 2022.