Cookie- og Privatlivspolitik
'Expendables 4' er på vej: Fire overraskende stjerner tilføjes action-holdet

'Expendables 4' er på vej: Fire overraskende stjerner tilføjes action-holdet

Sylvester Stallone samler sit nye hold

Stem op!
102
Stem ned!
0
(reset)

Seks år efter den seneste film er 'Expendables 4' nu officielt på vej. Det bekræfter filmselskabet Lionsgate.

Scott Waugh (Need for Speed) er udvalgt som instruktør, mens Spenser Cohen (Moonfall) står bag manuskriptet. Optagelserne forventes at starte senere på året.

Men hvem vender så tilbage fra det oprindelige hold af 80’er-actionstjerner?

Franchisens bagmand Sylvester Stallone, der også skrev og instruerede den første, tørner igen ud som Barney Roos. Jason Statham er tilbage som Lee Christmas, og får følgeskab af Dolph Lundgrens Gunner Jensen og Randy Coutures Toll Road.

Mens seriens nye ansigter lidt overraskende består af Transfomers-stjernen Megan Fox, hiphopmusikeren Curtis ”50 Cent” Jackson, den thailandske martial arts-ekspert Tony Jaa og den rutinerede Andy Garcia, der bl.a. er kendt fra Ocean's-filmene og 'Godfather III'.

Garcia er den hidtil eneste af de nytilkomne som har fået en rollebeskrivelse. Den 65-årige skuespiller er nemlig en CIA-agent, der ledsager "The Expendables" på deres farlige mission.

Hvorvidt nogle af de andre gamle rødder senere bliver tilføjet på rollelisten, må tiden vise.

'Expendables 4' er ikke den eneste film i universet som er under udvikling. Således har netop Stathams karakter Lee Christmas en spin-off solofilm på vej med arbejdstitlen 'A Christmas Story', der begynder sin produktion til oktober.

Mens en kvindelig 'Expendables'-film med Kirsten Smith og Karen McCullah (Legally Blonde & The Ugly Truth) som forfattere tidligere har været nævnt - med Stallone som producer. Mon Mega Fox ankomst i 'Expendables 4' kunne varsle det?

'Expendables 4' har ikke en premieredato endnu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.