Cookie- og Privatlivspolitik
'Ternet Ninja 2' sætter vild rekord i biograferne: Her er Anders Matthesens reaktion

'Ternet Ninja 2' sætter vild rekord i biograferne: Her er Anders Matthesens reaktion

- Der er lutter optur blandt både børn og voksne.

Stem op!
72
Stem ned!
0
(reset)

Ternet Ninja 2 har overgået alle forventninger til billetsalg og er kommet strygende fra start i biograferne.

Blot fire dage efter premieren har filmen solgt intet mindre end 246.684 biografbilletter inkl. snigpremierebilletter (212.949 billetter for selve premiereweekenden torsdag-søndag.) Det skriver Nordisk Film i en pressemeddelelse.

Det er den klart største premiereweekend for en dansk film til dato, og dermed slår den rekorden, som 'Ternet Ninja' satte i julen 2018 med 222.000 solgte billetter inkl. snigpremierebilletter (200.000 billetter for de første fire dage).

Undervejs i premiereweekenden solgte 'Ternet Ninja 2' bl.a. 68.000 billetter alene i lørdags, hvilket er det højeste antal solgte biografbilletter til en dansk film på en enkelt dag nogensinde.

Rekorderne står derfor i kø for filmen, der dermed er kommet overordentligt godt i gang. Forgængeren solgte nemlig hele 946.000 billetter i biografen, så der er noget at leve op til, men med så flot en start, er det bestemt inde for rækkevidde.

Læs også: 'Ternet Ninja 2' er fucking sjov! Anmelderne dør af grin

Filmens skaber, Anders Matthesen, er da også ovenud lykkelig for resultatet:

- Det er overvældende, så godt publikum tager imod 'Ternet Ninja 2'. Og det er jo det det hele handler om… at skabe glæde og begejstring. Det er helt vildt så positive folk er. Jeg får tusindvis af hilsner, og jeg læser hver eneste kommentar jeg modtager. Der er lutter optur blandt både børn og voksne. Jeg er meget taknemmelig. Og også lettet, udtaler Matthesen i pressemeddelelsen.

- Det var jo noget af et sats at planlægge en premiere midt i en corona-krise med lukkede biografer og forbud. Men vi håbede, det ville blive muligt at komme i biografen efter sommerferien, og at filmen netop kunne være med til at sprede glæde i en tid, der har været meget barsk for mange.

- Og at biograferne så ovenikøbet kan tjene nogle af de penge hjem, de har mistet under nedlukningen, er jo bare perfekt. Jeg elsker selv at gå i biffen og sætter stor pris på de lokale biografer, jeg besøger, når jeg fx er på turné. Og de bliver jo altså kun ved med at eksistere, hvis der er folk i salene.

Se også: Anders Matthesen afslører sine planer for 'Ternet Ninja 3'

Ternet Ninja 2 er, selvfølgelig, aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Charlotte

Smuk, særlig givende og grum film, fantastiske unge skuespillere, smukke billeder

3 dage siden
Julius

Men er det ikke kun Walken, der er officielt bekræftet som Shaddam IV?

3 dage siden
Heskey

Synes måske I lige glemmer at nævne hun har en pæn stor rolle i tv-serie versionen af John le CarrèsThe Little Drummer Girl :)

4 dage siden
Grete

Jeg har set denne film det var en super oplevelse.

1 uge siden
Christoffer

de sidste par minutter foregår i 2012, korrekt, men hele filmen med undtagelse af de par minutter er under anden verdenskrig

1 uge siden

Aktive debatter