Cookie- og Privatlivspolitik
Rottelort og massive muskler: 12 sjove facts fra optagelserne til 'The Suicide Squad'

Rottelort og massive muskler: 12 sjove facts fra optagelserne til 'The Suicide Squad'

Superskurkefilmen kan ses i biografen nu

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

DC Comics’ The Suicide Squad er nu aktuel i landets biografer, hvor vi i filmen følger en række superskurke, der samles for at stoppe en telepatisk alien-søstjerne, som truer menneskeheden.

Køb dine billetter til 'The Suicide Squad' her:

Actionfilmen introducerer flere skurke, der også var en del af holdet i DC Comics' første film om Suicide Squad fra 2016 – heriblandt den excentriske Harley Quinn (Margot Robbie). Med på holdet er dog også en række nye skurke, så som Bloodsport (Idris Elba) og Peacemaker (John Cena), der sammen drager mod den sydamerikanske ø, Carto Maltese, for at ødelægge et gammelt nazi-fængsel.

LÆS OGSÅ: John Cena er klar til slåskamp mod The Rock i kommende superheltefilm

I forbindelse med premieren på 'The Suicide Squad' har vi her samlet 12 sjove facts fra optagelserne til filmen, der byder på alt fra rottefobier til hemmelige morsekoder.

1: Selvudlært klaverspil

John Cena, der nok af mange kendes for sin karriere som hårdkogt wrestler, brugte pauserne mellem optagelserne på at komme i kontakt med en mere kunstnerisk side af sig selv. Her brugte han nemlig tiden på at lære sig selv at spille klaver.

2: Massive muskler

Joel Kinnaman, der spiller rollen som Rick Flag – den standhaftige militærmand, som forsøger at holde styr på tropperne – tog over 9 kilo på i muskelmasse som forberedelse til filmen.

3: Rottefobi

Idris Elba, der spiller Bloodsport, lider af en fobi for rotter. Dette kunne dog ikke nytte noget, da flere rotter var at finde på settet på grund af 'Suicide Squad'-medlemmet, Ratcatcher 2, hvis evne er at kommandere med rotter. Elba måtte derfor konfrontere sin frygt flere gange under optagelserne.

4: Instruktør drillerier

En dag under optagelserne mødte Nathan Fillion, der spiller T.D.K, op iført en t-shirt med et billede af instruktør James Gunn på. Da instruktøren opdagede t-shirten, blev hele settet nødt til at holde 5 minutters pause, så alle kunne få grint af.

5: Shaolin-mester

En superskurkefilm som 'The Suicide Squad' indeholder ikke overraskende en masse kamp og action. For Mayling Ng, der spiller Mongal i filmen, er dette dog ikke uvant. Hun har nemlig det sorte bælte i ni våben indenfor Shaolin Kong Fu.

6: Brødresamarbejde

På settet til filmen kunne man finde to medlemmer af familien Gunn, nemlig instruktøren James og hans lillebror, Sean, der både spiller 'Squad'-medlemmet, Weasel, men som også har en cameo andetsteds i filmen. Det er dog ikke første gang, at de to brødre arbejder på samme film, da Sean Gunn også er på rollelisten i de to Guardians of The Galaxy-film, som storebror James ligeledes har instrueret.

7: Skøre optagelser

Til hver scene gav James Gunn altid castet lov til at lave ét take, hvor de måtte improvisere og gøre lige, hvad de havde lyst til. Under disse optagelser var det konsekvent John Cena, der kom på de mest skøre replikker.

8: Rotteudskift

Som nævnt, var der til tider en del rotter at finde på settet til 'The Suicide Squad'. De første rotter, man arbejdede med, var alle hanner. Disse rotter blev dog alle skiftet ud til fordel for en gruppe hunrotter, da hunnerne skider mindre.

9: Legende med gæsteoptræden

Flere tegneserieforfattere har haft fingrende i selvmordsholdet gennem tiderne, men særligt én forfatters version har inspireret James Gunn i forhold til filmen. Her er naturligvis tale om den legendariske John Ostrander, der skrev om holdet af superskurke tilbage i 80’erne. For at hylde Ostrander valgte James Gunn at give forfatteren en gæsteoptræden i filmen. Du kan se Ostrander til højre på billedet ovenfor. 

10: Musik med mening

Udover at have instrueret 'The Suicide Squad' har James Gunn også skrevet manuskriptet til filmen. Allerede i skrivefasen havde Gunn en idé om, hvilke sange skulle bruges til bestemte scener. Han fik derfor sangene afspillet under optagelserne, så både skuespillerne og kameraholdet kunne få en idé om, hvilken stemning Gunn ønskede i scenen.

11: Hemmelige morsekoder

Flere steder i filmen har skaberne moret sig ved at lade lys blinke i morsekoder. Som da en computerserver blinker koden (5-1987) med reference til maj måned 1987, hvor John Ostranders første 'Suicide Squad udkom'. Eller da et hospitalsapperat blinker koden (9-1959) – en reference til september måned 1959, da Suicide Squad for første gang optrådte i en tegneserie.

12. Waititi på rollelisten

Den New Zealandske instruktør Taika Waititi er blandt andet kendt for at have instrueret Marvel-filmen Thor: Ragnarok samt efterfølgeren Thor: Love and Thunder , der udkommer til næste år. Nu optræder han dog endnu en gang i DC’s superhelte-univers med en birolle i 'The Suicide Squad'. Han har tidligere også været på rollelisten i DC’s Green Lantern med Ryan Reynolds i front.

'The Suicide Squad' kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

11 timer siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

1 dag siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

1 dag siden
jonas

Noget af det dårlige plot-development jeg nogensinde har været vidne til

1 dag siden
Henrikuser/250533
Henrikuser/250533

Dune overgik mine vildeste forventninger. Har ikke læst bøgerne, men er vild med science fiction.

1 dag siden