Cookie- og Privatlivspolitik
'A Quiet Place II' imponerer både anmeldere og publikum: En 3'er er allerede på vej

'A Quiet Place II' imponerer både anmeldere og publikum: En 3'er er allerede på vej

Gyser-franchisen overtages af ny instruktør

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Gyser-opfølgeren A Quiet Place II havde sin amerikanske premiere denne weekend - og modsat filmens titel er den åbnet med et brag i biograferne!

Det forventet billetsalg er på hele 58.5 millioner dollars fordelt udover fredag, lørdag, søndag og Memorial Day-mandag. 

Filmen markerer dermed for alvor genåbningen af de amerikanske biografer, da A Quiet Place-opfølgeren med sine $58.5 mio. slår den samlede indtjening for alle andre biograffilm de sidste 15 måneder på nær Godzilla vs. Kong.

'A Quiet Place II' har dermed allerede slået det amerikanske billetsalg for bl.a. Tenet og Croods - En ny tid.

Gyseren følger op på den populære A Quiet Place fra 2018, hvor publikum først blev introduceret til en ikke så fjern fremtid, hvor verden er blevet ramt af en monster-epidemi, der betyder, at den mindste lyd kan slå dig ihjel.

Hovedrolleindehaveren Emily Blunt har i forbindelse med premieren på den nye film afsløret, at 2'eren blot er andet kapitel i en trilogi, og at publikum derfor kan se frem til en tredje og sidste film i det lydløse gyserunivers.

Mud-instruktøren Jeff Nichols blev allerede i november offentliggjort som instruktøren på en ny A Quiet Place-film efter idé af John Krasinski, der har instrueret de to første film. Og ifølge Krasinski har Nichols allerede indleveret den første udgave af manuskriptet på film nummer tre.

De internationale anmeldere roser desuden gyser-thrilleren, og Eksorcisten-instruktøren William Friedkin har blandt andet skrevet, at "'A Quiet Place 2' er en klassisk gyserfilm. Cinema is back." De amerikanske medier skriver således om filmen:

- Hvordan har John Krasinski allerede talenter på Spielberg-niveau? 'A Quiet Place II' er fantastisk og fortjener at blive et kæmpe hit.
(Cinema Blend)

- 'A Quiet Place 2' er endnu et mageløst kapitel, der er mesterligt udført til at putte rædsel ind i hver nervepirrende lyd.
(The Hollywood Reporter)

- John Krasinski er opfindsom bag kameraet og kan trække maximal spænding ud af ellers mundane sekvenser.
(Variety)

'A Quiet Place 2' får dansk biografpremiere den 1. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.