Cookie- og Privatlivspolitik
Den er god nok: 'Transformers 7' er på vej, og titlen er afsløret

Den er god nok: 'Transformers 7' er på vej, og titlen er afsløret

Filmens hovedkarakter og skurk er bl.a. også offentliggjort

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Hvis du troede, at Transformers-franchisen stoppede med film nummer seks, kan du godt tro om igen. En syvende film om de mægtige robotter er nemlig på vej, og titlen bliver Transformers: Rise of the Beasts.

Filmtitlen vil måske virke bekendt, da det er en reference til 90’ernes tegnefilmsserie 'Beast Wars', hvis fortælling er centreret om en gruppe af robotter, der tager dyreform. Det skriver The Hollywood Reporter.

Instruktøren Steven Caple Jr. er selv vokset op som fan af 'Beast Wars' og beskriver bl.a. robotterne i sin kommende film som forhistoriske dyr, der rejser i tid og rum, hvor vi således vil finde dem på Jorden.

'Transformers: Rise of the Beasts' kommer delvist til at foregå i Brooklyn i 90’erne, men vil også udspille sig i Peru samt andre steder i verden.Steven Caple Jr., der senest instruerede Creed II, fortæller endvidere, at man kommer til at føle 90’ernes hip hop-kultur i filmen, mens fanfavoritten Optimus Prime vil være hovedkarakteren og ses i formen G1, som man vil kende fra den klassiske legetøjslinje fra 80’erne.

Det bliver igen Peter Cullen, der lægger stemme til den store Autobot, mens filmens skurk bliver decepticonen Scourge, som bl.a. er kendt for at bruge dele fra nedlagte Transformers i sin egen krop.

Endvidere forlyder det, at en anden karakter vil blive Optimus Primal, en såkaldt leder af Maximals og en af Optimus Primes fortrolige.

Instruktøren lover desuden, at man vil komme til at se både de skurkagtige Predacons kendt fra 'Beast Wars' samt helt nye Autobots og Decepticons i filmenseriens univers.

Det er som bekendt eksplosionernes mester Michael Bay, der instruerede de fem første film i franchisen, mens Travis Knight overtog den stafet ved at instruere en spin-off med Bumblebee. Således bliver det spændende at se, hvordan den nye mand ved roret, Caple, kommer til at håndtere universet.

'Transformers: Rise of the Beasts' er gået i produktion og forventes af have biografpremiere den 24. juni 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Pelle

nu ser man jo heldigvis også fast & furious for vin diesel og crew..

så det går nok :)

14 timer siden
Rizzo

Selvfølgelig er begge parter i denne sag interesserede i at tjene flest mulige penge.

3 dage siden
Simonuser/784166
Simonuser/784166

Jeg er naturligvis på Scarletts parti - film skal ses i biografen, det er en del af vores kultur - og økonomi.

3 dage siden
Frederik Baltser

Argumentet, @Michael, er nu ret lige til.

3 dage siden
Michaeluser/438288
Michaeluser/438288

Jeg tror nu nok de to parter nok skal finde ud af at fordele alle deres penge, men fra et forbrugersynspunkt, så er det mere interessant, når Nordi

3 dage siden

Aktive debatter