Sacha Baron Cohen så spektakulær ud som Freddie Mercury i droppet biopic

David Fincher-filmen vi ville ønske, vi kunne se
Billede
(© Netflix)

Den ikoniske rolle som Queens karismatiske frontmand Freddie Mercury indbragte Rami Malek en Oscar for sin præstation i Bohemian Rhapsody.

Men før Maleks Oscar-succes var det faktisk Sacha Baron Cohen, der stod til at skulle spille den legendariske sanger i, hvad der var et af hans passionsprojekter. Det skriver bl.a. Indiewire.

I en ny episode af podcasten "The Director’s Cut" snakker David Fincher og Aaron Sorkin om deres forhold til netop Baron Cohen, som spiller med i Sorkins film The Trial of the Chicago 7.

Her fortalte Fincher om sit arbejde på den nu kuldsejlede biopic om Mercury. For selvom Fincher ganske vist kun var tilknyttet projektets tidlige fase, var der taget billeder af Baron Cohen i rollen som sangeren.

Læs også: Ærefuld, arrogant & genial: Guide til Aaron Sorkins knivskarpe univers.

Det er disse billeder af Baron Cohen i fuld Freddie-karakter, Fincher beskriver som intet mindre end "spektakulære". Det tror vi gerne på! Baron Cohen kan i hvert fald bære et stort overskæg som set i Borat.

Desværre er projektet lagt i graven, da der var for mange uenigheder mellem Baron Cohen og studiet bag. Indtil videre er der altså ikke udsigter til at se Baron Cohen iføre sig heldragt og synge ”we will rock you!”.