Cookie- og Privatlivspolitik
Chris Evans vender tilbage som Captain America

Chris Evans vender tilbage som Captain America

Steve Rogers har endnu ikke lagt skjoldet på hylden

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Vi har ikke set det sidste til Steve Rogers i Marvels Cinematiske Univers (MCU) ifølge Deadline, som rapporterer, at Chris Evans har indgået en aftale om at vende tilbage i mindst et Marvel-projekt med mulighed for flere. 

Kilden fortæller, at Evans højst sandsynligt ikke vender tilbage i en ny Captain America-film, men at han i stedet kan forventes at genoplive rollen i en anden kommende MCU-titel. Robert Downey Jr. stod i samme situation efter Iron Man-filmene, hvorefter han medvirkede i bl.a. Captain America: Civil War og Spider-Man: Homecoming.

Chris Evans havde ellers offentligt udtalt, at han var færdig med Captain America-rollen efter Avengers: Endgame, hvor han *spoiler alert* gav skjoldet videre til Falcon. Men Evans virker nu til at have ændret mening.

Hvilket projekt han skal medvirke i og hvornår er endnu ukendt, men mulighederne er mangefoldige, nu hvor Marvels fase 4 er godt på vej og karakterer som Loki, Scarlet Witch, Vision, Falcon og Winter Soldier har fået deres egne serier på Disney+

Kommende superheltefilm som Doctor Strange in the Multiverse of Madness og Spider-Man 3 forventes at introducere multiverset, så det kan heller ikke udelukkes, at Steve Rogers vender tilbage i en anden virkelighed end den, vi kender til fra tidligere MCU-film.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

3 timer siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

5 timer siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

18 timer siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

2 dage siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

2 dage siden