Chris Evans vender tilbage som Captain America

Steve Rogers har endnu ikke lagt skjoldet på hylden
Billede
(© Walt Disney Pictures)

Vi har ikke set det sidste til Steve Rogers i Marvels Cinematiske Univers (MCU) ifølge Deadline, som rapporterer, at Chris Evans har indgået en aftale om at vende tilbage i mindst et Marvel-projekt med mulighed for flere. 

Kilden fortæller, at Evans højst sandsynligt ikke vender tilbage i en ny Captain America-film, men at han i stedet kan forventes at genoplive rollen i en anden kommende MCU-titel. Robert Downey Jr. stod i samme situation efter Iron Man-filmene, hvorefter han medvirkede i bl.a. Captain America: Civil War og Spider-Man: Homecoming.

Chris Evans havde ellers offentligt udtalt, at han var færdig med Captain America-rollen efter Avengers: Endgame, hvor han *spoiler alert* gav skjoldet videre til Falcon. Men Evans virker nu til at have ændret mening.

Hvilket projekt han skal medvirke i og hvornår er endnu ukendt, men mulighederne er mangefoldige, nu hvor Marvels fase 4 er godt på vej og karakterer som Loki, Scarlet Witch, Vision, Falcon og Winter Soldier har fået deres egne serier på Disney+

Kommende superheltefilm som Doctor Strange in the Multiverse of Madness og Spider-Man 3 forventes at introducere multiverset, så det kan heller ikke udelukkes, at Steve Rogers vender tilbage i en anden virkelighed end den, vi kender til fra tidligere MCU-film.