Cookie- og Privatlivspolitik
Så nuttet ser ninjadukken ud i 'Ternet Ninja 2'

Så nuttet ser ninjadukken ud i 'Ternet Ninja 2'

Første kig på Anders Matthesens animations-fortsættelse

Stem op!
47
Stem ned!
0
(reset)

Næste år ankommer en af de mest ventede fortsættelser i mands minde - i hvert fald, hvis man tæller ud fra antallet af danskere, der så etteren i biografen.

950.000 så nemlig aimationsfilmen Ternet Ninja, hvilket giver fortsættelsen, Ternet Ninja 2, en unik plads i dansk kultur.

Og i dag er der simpelthen kommet et første kig på den lille aggressive ninja-bamse, der har fået nyt hylster og er blevet en del mere nuttet!

Ternet Ninja 2 

Anders Matthesens opfølger til Ternet Ninja, er igen baseret på en original bog af ham selv. Denne gang følger vi Aske og hans families rejse til Thailand, hvor de skal hjælpe nogle børn på en legetøjsfabrik. 

Som i den første film er det Anders Matthesen selv, der har skrevet manuskriptet og instruerer sammen med Thorbjørn Christoffersen. Anders Matthesen indtaler også de fleste af karkterne selv - med undtagelse af Aske, der indtales af Louis Næss-Schmidt og Jessica, der indtales af Emma Sehested Høegh. 

Filmen er ikke færdig på nuværende tidspunkt, men Anders Matthesen udtaler i en pressemeddelelse, at ambitionerne er tårnhøje:

- Ambitionerne med den nye film er endnu højere end den første, og min medinstruktør Thorbjørn Christoffersen og jeg er indtil videre meget tilfredse. Vi føler, at vi har en rigtig god og morsom historie, og det hele kommer til at se fem-seks gange dyrere og flottere ud end den første film. 2’eren bliver mere af en roadmovie end den første. Men der er stadig masser af gode gensyn med den kære familie inklusiv Onkel Stewart, Sirene, Jørn og Sune, som vi syntes var sjove og havde lyst til at dykke lidt mere ned i.

- Vi er næsten færdige med animationsfasen, men bliver ved med at finde på nye ting og ideer som vi sætter ind i filmen. Og vi tænker meget på at skabe en film, der fungerer lige så godt til teenagere, voksne og ældre som til børn. Alt i alt kan jeg kun sige, at vi alle glæder os vanvittigt meget til at vise den færdige film for publikum om 10 måneders tid.

Ternet Ninja 2 får dansk premiere den 7. oktober 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Ternet Ninja 2 skal nok blive en succes og nogle gode grin værd sammen med familien endnu engang igen. Tjah, det er jo Anders Matthesen, ikke også? Sådan dansk animation! Det kører deruda! ;-).

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Deadpool er en slags spoof på superheltegenren - så det er ret svært at se at et mix ikke vil ødelægge begge dele.

5 dage siden
Aneuser/1532890
Aneuser/1532890

Det bliver et spændende bio-år, og jeg synes det var svært at vælge de 5 titler jeg glæder mig mest til, men Jussis Marcoeffekten er nok den jeg gl

1 uge siden
Dal
Dal

Glæder mig så meget til at komme j biografen igen og der er mange af filmene jeg skal se - så de fem jeg endte med at vælge er ikke nødvendigvis de

1 uge siden
Stig

Bliver fedt at se hvordan man for alvor får flettet Lee og Kirbys kosmiske figurer ind i MCU.

1 uge siden
Kent

Den nye 007 står højt på listen, Daniel C's sidste, så den skal ses.
Familien jul skal ses sammen med knægten da han elsker den.

1 uge siden

Aktive debatter