'Spider-Man 3' er i optagelse - her er billedet der beviser det

Maskeret helt med maske
Billede
(© Sony Pictures)

Tilbage i slutningen af oktober bekræftede Tom Holland, at den kommende Spider-Man 3 var gået i optagelse. Nu stadfæster et billede af edderkoppen i god Corona-stil det samme.

Superheltefilmen er pt. rygtet til at blive fuldstændig overdådig, når det kommer til antallet af Peter Parkers. Intet mindre end tre forskellige udgaver af Spider-Man vil nemlig formentlig dukke op* - Tom Holland, Tobey Maguire og Andrew Garfield.

Holland vil dog stadig være den bærende kraft i filmen - hvilket dagens set-billede også afslører.

Handlingen i Spider-Man 3 kender vi ikke meget til. Vi ved den følger op på begivenhederne i Spider-Man: Homecoming og selvfølgelig også Spider-Man: Far From Home (der endte med noget af en cliffhanger!).

Er det sandt, at vi får de gamle skuespillere med, vil filmen tilsyneladende blive en slags "live-action Spider-Verse", som vi har set det i animationsfilmen Spider-Man: Into the Spider-Verse, hvor flere udgaver af superhelten eksisterer på tværs af dimensioner.

Udover Holland vender Zendaya også tilbage i rollen som Peter Parkers kæreste, MJ, mens det igen er Jon Watts, der instruerer.

Den endnu unavngivne Spider-Man 3 forventes at få premiere julen 2021.

Spider-Man-skurken Morbius får sin egen film til marts 2021.

 

*kilde Fandomwire.com