Cookie- og Privatlivspolitik
Der er kun én skuespiller, der kan erstatte Johnny Depp i 'Fantastiske skabninger'!

Der er kun én skuespiller, der kan erstatte Johnny Depp i 'Fantastiske skabninger'!

Er du enig?

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Som vi kunne meddele i fredags, er Johnny Depp nu helt ude af Harry Potter-franchisens nye film, Fantastiske skabninger.

Johnny Depp spillede som bekendt hovedskurken Grindelwald i både den første film, Fantastiske skabninger... og hvor de findes, samt fortsættelsen Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser. Det til trods for mange fans ytringer om at udskifte den problematiske skuespiller. 

Depps personlige skandaler med en kommende sag om hustruvold og den nylige dom i London, der gav aviserne mandat til at kalde ham for "konemishandler" baseret på de umiddelbare beviser i retten, er nemlig ikke et godt match med J. K. Rowlings ellers varme og troskyldige univers.

Rowling selv har kæmpet for at beholde Depp ombord, men nu har Warner Bros. fyret Depp. Kombinationen var simpelthen uholdbar.

Så nu er spørgsmålet jo: HVem skal overtage rollen som hovedskurken i den kommende og tredje Fantastiske skabninger-film?

Colin Farrel, der spillede den mystiske Percival Graves i den første af filmene, er selvfølgelig det eneste rigtige bud.

Warner Bros. havde faktisk allerede dengang fat i den lange ende med Farrell. Hans skurk var dejligt forræderisk, og da filmen endeligt afslørede, at - SPOILER ALERT - Graves faktisk var Grindelwald, var det for mange skuffende, at give slip på Farrell til fordel for Johnny Depp. 

Skal man navigere videre i franchisen uden, at hovedskurken skal spilles af en med proteser og tung makeup, OG fastholde visionen om en filmstjerne i rollen, er Farrell derfor oplagt. Grindelwald kan jo vælge at gå tilbage til det det look. 

'Fantastiske skabninger 3' har rykket premiere til sommeren 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Nu må det snart stoppe, biograferne er på randen af konkurs i hele verden. Alligevel tillader selskaberne dig at agere domstol og fjerne retssikkerheden for alle der medvirker. Den politiske korrekthed der føres uden kontrol, kan blive meget farligere for både biograferne og samfundet end Corona. Selv hvis Depp bliver frifundet så har branchen dømt ham. Som andre skriver, boykot skidtet. Også ville det klæde kino at bringe mere nuancerede artikler. Flere steder er der beviser for at Amber heard har løjet i flere tilfælde.
Men det passer naturligvis ikke ind i den skandaløse metoo kampagne som hverken giver sikkerhed til uskyldige eller retfærdighed for folk som reelt er blevet overgrebet og udnyttet og ikke bare hashtagger metoo på deres vederstyggelige sociale profil i mangel på omtanke for andre mennesker.

Stine Teglgaard

Hej Simon

Nyheden handler om, hvem der kunne overtage hans rolle. Ikke om Depp eller Heard har ret.

I artiklen skriver jeg, at Johnny Depp pga. personlige skandaler ikke længere var et et godt match med J. K. Rowlings univers eller Warner Bros.

Jeg mener bestemt ikke, det er en unuanceret tilgang.Han er skandaleramt. Det må du da være enig i?

MVH Stine
kino.dk

Simon

Hej Stine,

Jeg er enig med dig og det var derfor mangelfuldt formuleret af mig i den forstand da det på den led ikke var henvendt til din artikel.

Jeg er bestemt enig i at han er skandaleramt og at flere situationer kunne være håndteret bedre i med henblik på mere diskretion. Synes dog stadig det er meget ærgeligt den tendens der er med at fyre folk der endnu ikke har været den konkrete retssag igennem. Hvis man kigger på reaktionerne rundt omkring så er fik bestemt ikke glade for fyringen, dog nok af forskellige årsager. Jeg synes også Colin Pharrell er et oplagt valg og en rigtig god skuespiller, jeg ville dog ønske det ikke havde været nødvendigt.

Vh.

Simon

Annette

Nu er det sådan, at Amber Heards beviser var fabrikerede, hvor imod Johnnys var ægte.
Den engelske dommer var egentlig inhabil, da han kendte hendes advokater privat. Hans kone er blevet set have middag med AH og advokaterne. Desuden har dommeren og AH fælles bekendte.
Den rigtige retsag er i maj, 2021.
Skal i skrive noget, så få styr på fakts.

Stine Teglgaard

Jeg skriver "Depps personlige skandaler med en KOMMENDE sag om hustruvold og den nylige dom i London, der gav aviserne mandat til at kalde ham for "konemishandler" baseret på de umiddelbare beviser i retten"

Den kommende sag er den i 2021. Den anden sag er, som jeg skriver, en sag om, hvorvidt pressen måtte kalde ham "hustrumishandler".

MVH Stine
kino.dk

Jesper

Den er dømt ude... Uanset hvor stor en fan af Warner Bros og Harry Potter universet jeg normalt er, så er det en svinestreg uden lige...
Den film betaler jeg ikke 5 flade ører for at se...

Rasmus

....at Warner Brothers ikke udelukkende fyrer ham fordi han har fået en voldsdom. Det er ikke udelukkende en fordømmelse af Depp - uanset om han er skyldig eller ej.

WB er nødt til at droppe Depp. Hvis en stor del af publikum får et dårligt syn på ham så kaster det en skygge over filmen og påvirker billetsalget. Det er en hård beslutning de har truffet, men den eneste de reelt kunne vælge.

Det er faktisk lidt ironisk at du dropper filmen på baggrund af deres handlinger om at de dropper en skuespiller på baggrund af hans handlinger :)

Vh
Rasmus
https://arnepedersen.dk

Jesper

Sikke noget sludder Rasmus. Sæt dig ind i sagen.

Jeg dropper filmen, fordi WB har opført sig som en flok kvindechauvinister.
WB droppe Depp for noget han IKKE har gjort. Men alene på baggrund at at HAN tabte sagsanlægget mod en engelsk avis ved en engelsk domstol.

Amber Heard som er den mest sindsyge af de to, får tilsyneladende lov at beholde sin rolle i Aquaman 2.
Det giver ingen mening...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

2 timer siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

4 timer siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

17 timer siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

2 dage siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

2 dage siden