Der er kun én skuespiller, der kan erstatte Johnny Depp i 'Fantastiske skabninger'!

Er du enig?
Billede
(© Warner Bros.)

Som vi kunne meddele i fredags, er Johnny Depp nu helt ude af Harry Potter-franchisens nye film, Fantastiske skabninger.

Johnny Depp spillede som bekendt hovedskurken Grindelwald i både den første film, Fantastiske skabninger... og hvor de findes, samt fortsættelsen Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser. Det til trods for mange fans ytringer om at udskifte den problematiske skuespiller. 

Depps personlige skandaler med en kommende sag om hustruvold og den nylige dom i London, der gav aviserne mandat til at kalde ham for "konemishandler" baseret på de umiddelbare beviser i retten, er nemlig ikke et godt match med J. K. Rowlings ellers varme og troskyldige univers.

Rowling selv har kæmpet for at beholde Depp ombord, men nu har Warner Bros. fyret Depp. Kombinationen var simpelthen uholdbar.

Så nu er spørgsmålet jo: HVem skal overtage rollen som hovedskurken i den kommende og tredje Fantastiske skabninger-film?

Colin Farrel, der spillede den mystiske Percival Graves i den første af filmene, er selvfølgelig det eneste rigtige bud.

Warner Bros. havde faktisk allerede dengang fat i den lange ende med Farrell. Hans skurk var dejligt forræderisk, og da filmen endeligt afslørede, at - SPOILER ALERT - Graves faktisk var Grindelwald, var det for mange skuffende, at give slip på Farrell til fordel for Johnny Depp. 

Skal man navigere videre i franchisen uden, at hovedskurken skal spilles af en med proteser og tung makeup, OG fastholde visionen om en filmstjerne i rollen, er Farrell derfor oplagt. Grindelwald kan jo vælge at gå tilbage til det det look. 

'Fantastiske skabninger 3' har rykket premiere til sommeren 2022.