/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik
Bekræftet: Mads Mikkelsen erstatter Johnny Depp i 'Fantastiske skabninger 3'

Bekræftet: Mads Mikkelsen erstatter Johnny Depp i 'Fantastiske skabninger 3'

Warner Bros. opdaterer rollelisten 

Stem op!
40
Stem ned!
0
(reset)

OPDATERET: Warner Bros. har gjort castingen officiel. Mads Mikkelsen skal spille skurken Grindelwald over for Eddie Redmayne og Jude Law i de kommende film i 'Fantastiske skabninger'-universet.

Filmen får dansk premiere den 14. juli 2022.

 

Nu hvor Johnny Depp er helt ude af Harry Potter-franchisens nye film, Fantastiske skabninger skal en ny skuespiller spille hovedskurken, Gellert Grindelwald, i de kommende Fantastiske skabninger-film.

Nu skriver Deadline.com, at instruktøren David Yates er kæmpe fan af Mads Mikkelsen, og at netop danskeren er hans første valg til at overtage rollen.

Ifølge Deadlines kilde er Mikkelsen faktisk allerede i gang med de tidlige forhandlinger.

Depp spillede Grindelwald i de to første film, Fantastiske skabninger... og hvor de findes og Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser, men hans personlige skandaler med en kommende retssag om hustruvold, har sat en stopper for det.

Warner Bros. udskød således også premieredatoen på treeren fra november 2021 til sommeren 2022 så sent som i går.

Se også: Top 10 Mads Mikkelsen-rollen

Mange - inklusive os - har selvfølgelig peget på Colin Farrel som en anden oplagt erstatning. Dette fordi Farrell spillede en slags udgave af Grindelwald i den første film.

Men skulle Mads Mikkelsen lande rollen, er vi selvfølgelig ellevilde for at se danskeren udføre mørk magi i det Harry Potter'ske univers. Han har jo allerede behersket trolddom som Kaecilius i Doctor Strange og bevist sit skurke-værd i serien 'Hannibal' samt i James Bond-universet. Og skulle aftalen komme i hus, er Mikkelsen altså med i alle de største franchises fra Marvel til Bond over Star Wars og nu Harry Potter.

Optagelserne på 'Fantastiske skabninger 3' er allerede i fuld gang med bl.a. Eddie Redmayne og Jude Law på settet.

'Fantastiske skabninger 3' har rykket premiere til den 14. juli 2022.

Mads Mikkelsen kan nu ses i både Druk og Retfærdighedens ryttere i biografen.

Find billetter til Druk:

 

Find billetter til Retfærdighedens ryttere:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Jeg var aldrig super begejstret for afsløringen af Depp som Grindelwald. Han passede bare ikke ind i universet, og hans stjernestatus var for længst begyndt at falme. Eneste anke er at jeg en massiv slave af kontinuitet, og jeg hader udskiftninger af skuespillere. Men det er fedt at Mads Mikkelsen kan få endnu en stor franchise på CV’et, og puste nyt liv i Fantastiske Skabninger efter den seneste ikke blev den forventet succes.

johnny

Dejligt at skulle se Mads i denne film serie. Til dem som ikke syntes at det er nogle gode film så er det bare ærgerligt for min mening er at det er ganske gode film som lever op til de forventninger som jeg har til dem.

Mickey

Jeg har det sgu lidt ambivalent med det her.

På den ene side er det en kæmpe rolle for en dansker, og slår i dén grad Mads Mikkelsen fast som én af de største i Hollywood.

På den anden side, så er de her film også SÅ ringe, at det næsten er en plet på et ellers fremragende skuespiller CV. Mads er ganske enkelt for god til den meget lave standard som Fantastic Beasts har sat. Jeg bliver nervøs for, at det giver bagslag fremadrettet.

Selvfølgelig kan det være at 3'eren nu løfter niveauet en anelse, med Mads ombord. Og med én af de originale Harry Potter screenwritere tilbage i stolen, kan det kun være en forbedring sammenlignet med de to første film i serien...

Jeanette

Er overbevist om at Mads Mikkelsen sagtens kan agere en kompleks Grindelwald. Muligvis bedre end Johnny Depp, som gjorde det rimeligt.

Wayne

Det ville være fedt, hvis en dansker kunne lande den rolle.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

daniel

Har nu prøvet at købe billetter de sidste par timer og det er ikke muligt

13 timer siden
Mads-Emil Weibull

Ja, denne film kommer bredt ud grundet det er Sony som er distributør.

18 timer siden
aliceuser/28923
aliceuser/28923

hvor svært kan det være at sende gavekort på bio-billet. I tjener jo på biografgængere over hele landet, når det kun er fortjeneste.

1 dag siden
Noobcake

det er hans double

1 uge siden
Nicolai

Vi har lige haft gang i et Spider-man marathon, hvor denne indgik, og det var super fedt at sidde og hygge sig under vores dyner til filmene.

1 uge siden