Cookie- og Privatlivspolitik
Mads Mikkelsen og Retfærdighedens ryttere overtager James Bonds premieredato

Mads Mikkelsen og Retfærdighedens ryttere overtager James Bonds premieredato

Anders Thomas Jensens action-komedie ankommer tidligere

Stem op!
76
Stem ned!
0
(reset)

SE OGSÅ: Den første scene fra Retfærdighedens ryttere her.

Vi har netop kunne vise den første teaser-trailer til Anders Thomas Jensens nye danske actionkomedie Retfærdighedens ryttere

Nu har vi endnu bedre nyt! Filmen får premiere en helt måned tidligere end forventet - nemlig til november, hvor James Bond-filmen, No Time to Die, skulle have været udgivet.

Efter 007s udskydning til 2021 er biograferne nemlig på udkig efter en ny storfilm til at sælge rigtig mange billetter. Og her ligner 'Retfærdigheden ryttere' den rette titel.

Reaktionerne på filmens første har været overvældende, og med Mads Mikkelsens nuværende succes med Druk kan han næppe gøre noget galt.

Instruktøren er med titler som Blinkende lygterDe grønne slagtere og Adams æbler og på cv'et yderst populær hos de danske biografgæster, og især den action-hungrende målgruppe vil kunne finde noget her.

November har selvfølgelig andre stærke titler på programmet med bl.a. Madklubben, Erna i krig og hele to familievenlige julefilm. Men 'Retfærdighedens ryttere' giver den trods alt mere smæk på andre elementer såsom grov vold og kulsort humor. 

Det skader heller ikke, at Mikkelsen og Nikolaj Lie Kaas står øverst på plakaten - som de jo tidligere har gjort i flere af Jensens film.

Udover de to ses Nicolas BroLars Brygmann og Andrea Heick Gadeberg (Ser du månen, Daniel) i centrale roller, mens også Roland Møller og Gustav Lindh (Dronningen) medvirker.

Handlingen følger en flok af velmenende særlinge, der kontakter en PTSD-ramt militærmand med en konspirationsteori om, at hans kones død var del af en større konspiration.

Retfærdighedens ryttere får nu premiere den 19. november.

(Kan du ikke se videoen ovenfor, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis et filmunivers skal skabes, så kræver det vel, at film 1 klarer sig rigtig godt?

15 timer siden
Casper

Jeg er ikke kæmpe fan af Tom Hollands Spiderman, og jeg har desværre ikke været specielt begejstret for de to foregående film.

1 dag siden
Casper

Mon ikke det hovedsageligt er et spørgsmål om hvorvidt Sony vil betale nok for at forlænge med Holland. Det er jeg nu temmelig sikker på.

1 dag siden
Mortenuser/631173
Mortenuser/631173

At en abe skal spille Robbie, er da helt klart en reference til hans "Me and my monkey" sang, som han jo har skrevet om sig selv og sit forhold til

2 dage siden
Wayne

som bestemmer hans skæbne som Spiderman. MCU afgør herefter om de stadig skal samarbejde.

3 dage siden

Aktive debatter