Cookie- og Privatlivspolitik
Kino.dk lancerer StreamingGuide

Kino.dk lancerer StreamingGuide

Vi udvider Danmarks største filmunivers

Stem op!
39
Stem ned!
0
(reset)

Hvilken film skal jeg se på streaming i aften? Hvilken streamingservice har den serie, jeg søger? Og hvad er de mest spændende nye titler, der er på vej til din skærm?

Hvis du nogensinde har tænkt, at det er vanskeligt at orientere dig i de mange streamingudbydere, så er StreamingGuide måske noget for dig. Som et nyt tiltag på kino.dk vil vi gerne forsøge at guide film- og seriefans rundt i junglen af underholdning til hjemmet.

Det sker på en helt ny side, som vi har lanceret for at være et endnu mere omfavnende filmunivers. Siden er særskilt fra kino.dk og ser en del anderledes ud. Men udover at du kan tilgå den herfra, vil du også kunne genkende en del fra kino.dk. Der vil være inspiration til film og serier på streaming og VOD gennem nyheder, features, top 10-lister, guides og anbefalinger.

SE STREAMINGGUIDE HER:

StreamingGuide - Kollision

Samme bruger-profil som på kino.dk
På StreamingGuide kan du logge ind med din kino.dk-profil og tilføje film og serier til din personlige Watchlist samt give stjerner til det, du har set.

Man kan søge på film og serier for hurtigt at finde ud af, hvor de kan streames eller lejes og via et direkte link kommer du videre til den pågældende udbyder, fx Netflix, Blockbuster eller HBO Nordic.

Jeres feedback er vigtig
Guiden, vi lancerer, er dog stadig en slags BETA-version og under løbende udvikling. Et par streamingplatforme samt tekniske funktioner mangler, så vi håber, at I har lyst til at give os feedback.

Hvilke features kunne I godt tænke jer? Hvilken typer guides mangler der? Skriv gerne til os med dine idéer og feedback på kontakt@kino.dk.

Du kan også følge StreamingGuide på Facebook.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

I den nuværende version af StreamingGuide vises der alene et gennemsnit af hhv. brugernes og mediernes karakterer. Det er fint, men har kun begrænset nytteværdi.

Det ville være langt bedre at gøre det samme som på kino.dk, hvor der vises små uddrag af de forskellige mediers anmeldelser inkl. karakter. Det giver et super godt overblik og en rigtig god indikation af, om filmen vil være noget for een.

Hvis man på StreamingGuide gjorde det samme for tv-serier og streamingfilm, så ville det være fantastisk. Det ville desuden gøre StreamingGuide til First Mover, for der er ikke andre steder, hvor man kan få et overblik over, hvordan en tv-serie bliver anmeldt af eksempelvis Soundvenue, Ekko, ViElskerSerier, Jyllandsposten, Politiken, DR osv.

Daniel Bentien

Jeg fik aldrig kvitteret for din og Waynes meget nyttige feedback på vores streamingguide. Mange tak for det.

Det er nogle virkelig gode pointer, især omkring brugerne og medierns anmeldelser, som vi tager til efterretning, når vi planlægger næste skridt i udviklingen.

Mvh Daniel

S. Rico

Der bør for mig at se være et formål med StreamingGuide, som ikke allerede opfyldes af andre sites.

Man kan jo allerede læse om film og tv-serier på eksempelvis Soundvenue og Ekko.

Hvis det primære formål er at guide folk til, hvor en given film eller serie kan streames fra, så kan man jo allerede dette via Playpilot.

Hvis StreamingGuide skal skille sig ud, så kan I gøre det ved at give mulighed for at brugerne selv kan skrive kommentarer og anbefalinger. Dette vil især være super nyttigt for tv-serier, eftersom der ikke er nogen sites, der har denne mulighed i dag (mig bekendt).

Professionelle anmeldelser af serier læser jeg på Ekko og Soundvenue, som også guider til, hvor man kan streame dem. Et link til selve streamingsitet ville jeg aldrig selv bruge. For hvis det er værd at se, så bør det også ses på et stort fjernsyn eller et lærred. Ikke en computerskærm eller en tablet.

Så kort fortalt: hvis StreamingGuide kun giver info om hvad en film eller serie handler om, og hvor den kan streames fra, så kommer jeg ikke til at bruge den. Men hvis jeg eksempelvis kan læse, hvad andre brugere synes om 3. sæson af Babylon Berlin, så vil jeg helt sikkert tjekke StreamingGuide ud jævnligt.

Wayne

Jeg bruger også Playpilot, når jeg skal søge efter film og serier.

Men hvorfor ikke kombinere det på Kino's egen hjemmeside - og udnytte de der allerede kommer her i forvejen?

Men held og lykke med det nye initiativ, det er jo den vej udviklingen går - godt skubbet til af Covid19.

S. Rico

Min første tanke var også, hvorfor ikke bare integrere det hele på kino.dk?

Men jeg kan godt se idéen med, at StreamingGuide bør ligge på et separat site, for så længe kino.dk hedder "kino.dk", så signalerer det jo rimelig kraftigt, at det handler om biograffilm. Det ville være lidt ulogisk at læse om tv-serier og streaming på et site, der hedder kino.dk.

Så to separate sites giver mening. Med mindre man kunne forestille sig et navneskifte fra kino.dk til eksempelvis Bio&Streaming.

Wayne

Og det lader til at Kino planter de vigtigste nyheder fra streaming siden på deres egen forside - så det giver mening.

Og det er vel stadig Nordisk Film og Cinemaxx som betaler hovedparten af husleje og løn?

Antaeus

Det er lang tid siden jeg har været i biografen, mens jeg bruger streamingkanaler hver dag. Biografture sker engang imellem og typisk kun til storfilm, hvor jeg synes biografen giver mening. Så for mig er streamingkanaler langt mere brugt. Og mange nyere film ser jeg når de kommer ud på iTunes.

Jeg tænker at selve filmene som lanceres på streamingkanalerne skal kunne findes i jeres søgemaskine og nyheder som de andre film så man kan kommentere, anmelde og give karakterer lige som alle andre film.

Hvis det bliver gemt lidt væk så bliver det ikke noget folk bruger. Personligt vil jeg ikke begynde at lave personlige lister, men andres meninger om de bedste film og tv-serier samt karakterer og kommentarer vil være fint.

Og hvis det samme kunne gøres for tv-serierne så ville det være super. Flere af streamingkanalernes højborg (Netflix og HBO) er jo stadig tv-serierne selv om der begynder at komme flere og flere film, og heldigvis for det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Peter

Jeg skal helt klart ind og se Ternet Ninja 2 når jeg får tid.

1 dag siden
Rasmus/Musen

Fede facts om Venom der, mand!

3 dage siden
Stefan

''flere skud praler af på brystet af ham.''

3 dage siden
Mark

Nicolas Cage har kun været med i gode film :-) Nicolas Cage laver kun verdensklasse præstationer :-). jeg er ganske enkelt vild med Mr.

4 dage siden
Flemming

Han har lavet en del gode film, men hold da op, hvor har han lavet meget crap også.

4 dage siden