Kino.dk lancerer StreamingGuide

Vi udvider Danmarks største filmunivers
Billede

Hvilken film skal jeg se på streaming i aften? Hvilken streamingservice har den serie, jeg søger? Og hvad er de mest spændende nye titler, der er på vej til din skærm?

Hvis du nogensinde har tænkt, at det er vanskeligt at orientere dig i de mange streamingudbydere, så er StreamingGuide måske noget for dig. Som et nyt tiltag på kino.dk vil vi gerne forsøge at guide film- og seriefans rundt i junglen af underholdning til hjemmet.

Det sker på en helt ny side, som vi har lanceret for at være et endnu mere omfavnende filmunivers. Siden er særskilt fra kino.dk og ser en del anderledes ud. Men udover at du kan tilgå den herfra, vil du også kunne genkende en del fra kino.dk. Der vil være inspiration til film og serier på streaming og VOD gennem nyheder, features, top 10-lister, guides og anbefalinger.

SE STREAMINGGUIDE HER:

StreamingGuide - Kollision

Samme bruger-profil som på kino.dk
På StreamingGuide kan du logge ind med din kino.dk-profil og tilføje film og serier til din personlige Watchlist samt give stjerner til det, du har set.

Man kan søge på film og serier for hurtigt at finde ud af, hvor de kan streames eller lejes og via et direkte link kommer du videre til den pågældende udbyder, fx Netflix, Blockbuster eller HBO Nordic.

Jeres feedback er vigtig
Guiden, vi lancerer, er dog stadig en slags BETA-version og under løbende udvikling. Et par streamingplatforme samt tekniske funktioner mangler, så vi håber, at I har lyst til at give os feedback.

Hvilke features kunne I godt tænke jer? Hvilken typer guides mangler der? Skriv gerne til os med dine idéer og feedback på kontakt@kino.dk.

Du kan også følge StreamingGuide på Facebook.