Cookie- og Privatlivspolitik
Christopher Nolans Tenet er udskudt igen - men kan komme til Danmark før USA

Christopher Nolans Tenet er udskudt igen - men kan komme til Danmark før USA

Storfilmen har ikke fået en ny premieredato

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Filmselskabet Warner Bros. kom mandag aften med en trist, men ikke overraskende nyhed: Tenet er udskudt endnu engang. 

Det er tredje gang, at 'Tenet' bliver rykket. Først var den officielle premieredato den 16. juli, men den blev sidenhen rykket til den 30. juli for så at blive den 12. august.

Denne gang har man dog valgt ikke at komme med en ny officiel dato for premieren. Filmselskabet har i stedet blot fjernet filmen fra deres udgivelseskalender på ubestemt tid. Dermed er det uvist, hvornår vi får Christopher Nolans kommende storfilm at se.

Det hele sker på grund af den verserende coronavirus, som stadig ikke er under kontrol i USA, hvilket blandt andet har medført, at alle biografer i Californien er blevet lukket.

LÆS OGSÅ: Alt vi ved om Christopher Nolans nye storfilm Tenet

Christopher Nolan har ellers udtalt, at 'Tenet' skulle få publikum tilbage i biograferne, når det igen var sikkert, men det ser ikke ud til at blive lige foreløbig i staterne. 

Warner Bros. har dog udtalt, at man snarest vil melde en ny premieredato ud, og at planen er stadig, at Nolans længe ventede film får premiere i år.

Men ifølge Warner Bros. kan det betyde, at publikum i USA må vente med at se filmen, mens andre lande, hvor coronavirussen er under kontrol, vil få mulighed for at vise filmen i biograferne, herunder altså Danmark.

Vi kan derfor krydse fingre for, at vi herhjemme måske får lov til at opleve filmen inden længe.

Plottet i 'Tenet' har været holdt hemmeligt, dog ved vi, at John David Washington, Robert Pattinson og Kenneth Branagh medvirker. Det samme gør Nolans altid sikre kort - Michael Caine.

Tenet har ingen premieredato pt.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Yasmin

Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor at film skal rykkes. Vi har det under kontrol herhjemme og folk viser hensyn. USA kæmper, men hvorfor skal det betyde at filmen ikke kan får premiere herhjemme? Altså, jeg mener blot at visse film normalt har premiere i USA månedsvis før de kommer til Danmark. Det smarte vel ikke verden at det med et par film er omvendt. Har satme glædet mig til Tenet og The conjuring så det føles ikke helt fair.

Jacob

Hej Yasmin, det hele skyldes at Danmark kun står for 2 promille af omsætningen på Amerikanske film, så med en kostpris på over 200 mill. dollars, kan jeg godt forstå de udsættelser der er kommet. Men vi kan da hurtigt blive enig om at alt det flytning er mega frustrerende.

Yasmin

Det er bare super frustrerende. At filmen fik premiere her, men blev udskudt der ser jeg egentlig ikke problemet i. Det er nok bare min irritation der taler. Jeg har seriøst bare glædet mig til Tenet, conjuring og quiet place.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

2 dage siden
Wayne

Carlito's Way
Body Double
Mission: Impossible
Snake Eyes
The Untouchables

2 dage siden
Anna

Kan varmt anbefales, hvis man er til feel good movies og interesserer sig for mad. Jeg kommer helt sikkert til at se den igen :)

2 dage siden
Stine Teglgaard

Ja han er værd at hylde!

Hvad er dine favoritter?

MVH Stine

4 dage siden
Wayne

De Palma er en af de helt store, helt enig.

5 dage siden