Christopher Nolans Tenet er udskudt igen - men kan komme til Danmark før USA

Storfilmen har ikke fået en ny premieredato
Billede
(© TENET (WARNER BROS.))

Filmselskabet Warner Bros. kom mandag aften med en trist, men ikke overraskende nyhed: Tenet er udskudt endnu engang. 

Det er tredje gang, at 'Tenet' bliver rykket. Først var den officielle premieredato den 16. juli, men den blev sidenhen rykket til den 30. juli for så at blive den 12. august.

Denne gang har man dog valgt ikke at komme med en ny officiel dato for premieren. Filmselskabet har i stedet blot fjernet filmen fra deres udgivelseskalender på ubestemt tid. Dermed er det uvist, hvornår vi får Christopher Nolans kommende storfilm at se.

Det hele sker på grund af den verserende coronavirus, som stadig ikke er under kontrol i USA, hvilket blandt andet har medført, at alle biografer i Californien er blevet lukket.

LÆS OGSÅ: Alt vi ved om Christopher Nolans nye storfilm Tenet

Christopher Nolan har ellers udtalt, at 'Tenet' skulle få publikum tilbage i biograferne, når det igen var sikkert, men det ser ikke ud til at blive lige foreløbig i staterne. 

Warner Bros. har dog udtalt, at man snarest vil melde en ny premieredato ud, og at planen er stadig, at Nolans længe ventede film får premiere i år.

Men ifølge Warner Bros. kan det betyde, at publikum i USA må vente med at se filmen, mens andre lande, hvor coronavirussen er under kontrol, vil få mulighed for at vise filmen i biograferne, herunder altså Danmark.

Vi kan derfor krydse fingre for, at vi herhjemme måske får lov til at opleve filmen inden længe.

Plottet i 'Tenet' har været holdt hemmeligt, dog ved vi, at John David Washington, Robert Pattinson og Kenneth Branagh medvirker. Det samme gør Nolans altid sikre kort - Michael Caine.

Tenet har ingen premieredato pt.