Numseselfie og akavet intim voksbehandling: Den mest sete danske film i 2019 er nu ude til hjemmebiografen

'Jagtsæson' kan ses på Blockbuster.dk (sponsoreret)
Billede
(© Nordisk Film)

Den danske komedie Jagtsæson var en sand biografsucces. Filmen fik hele 473.622 mennesker i biografen, hvilket gør den til den mest sete danske film i biografen i 2019 med premiere i samme år.

Nu kan den populære komedie med Mille Dinesen, Lærke Winther og Stephania Potalivo ses hjemme i stuen.

Så hvis du vil have et godt grin, skal du slå til nu, hvor 'Jagtsæson' både kan lejes og købes på Blockbuster.dk nu:

'Jagtsæson' følger den fraskilte mor Eva (Dinesen), der tager på wellness weekend med sin veninde Marlene for at hjælpe hende igennem en midtvejskrise - men med kommer Evas eks-mands nye kæreste også, den yngre Isabella - og herfra begynder en masse sjove, skøre og pinlige optrin at tage fart, bl.a. en mislykket fasanjagt.

Filmen er lavet af holdet bag 'Klassefesten' - og ligesom de film har 'Jagtsæson' også virkelig ramt sit publikum. Læs her, hvad nogle af brugerne på kino.dk skriver om komedien:

★★★★★★

- Jeg var helt vild med den her film. Jeg synes, at den er mega sjov, og jeg grinede meget af den! Jeg var også vild med 'Klassefesten' (Sascha)

★★★★★★

- Fantastisk sjov film at se. Lattermusklerne blev brugt godt! Mille Dinesen er genial! Kan klart anbefales at se! (Sandra)

★★★★★★

- Filmen er "den kvindelige model" af Klassefesten - et godt grin og tåkrummende humor - den kan anbefales. (Charlotte)

★★★★★★

- Super sjov film! Hvis du er til plat humor og tåkrummende film er det den du skal se! Biografsalen var fuld af latter igennem filmen. Kan godt anbefales! Klart pengene værd! (Maria)

★★★★★★

- Det kan godt være anmelderne siger det er noget skidt, men hold op, hvor var den sjov. Glæder mig allerede til at se den igen. (Irene)

Jagtsæson kan lejes og købes på Blockbuster.dk nu.

Se det famøse klip med Mille Dinesens numseselfie her: