Cookie- og Privatlivspolitik
8 superheltefilm du skal se i 2020

8 superheltefilm du skal se i 2020

Vores guide til næste års super-oplevelser

Stem op!
33
Stem ned!
0
(reset)

Der er heldigvis masser at glæde sig til for fans af blafrende kapper og vilde kræfter, for der er hele 8 nye superheltefilm på programmet i 2020.

Listen består af en solid blanding af både antihelte og superhelte såvel som nye og kendte figurer, der spænder over klassisk heroisme til mere monstrøse fortællinger.

Desuden er det værd at bemærke, at halvdelen af filmene er instrueret af kvinder, og at samme køn indtager den centrale rolle i tre af filmene. Den fordeling er aldrig tidligere set inden for genren.

Klik på titlerne for at læse mere om dem.

Warner Bros.
Birds of Prey – premiere den 2. februar
Margot Robbie indtager igen rollen som den utilregnelige Harley Quinn fra Suicide Squad, der med dette spin-off bevæger sig ud af skyggen som side-kick. Filmen handler netop om, hvordan Harley håndterer tilværelsen efter at have forladt Jokeren for i stedet at slå sig sammen med Black Canary, Huntress og Renee Montoya. Og så får vi Ewan McGregor i rollen som skurken Black Mask.

Sony Pictures 
Bloodshot – premiere den 19. marts
Antihelte-film om den tidligere gangster Ray Garrison, der både genoplives og udvikler superkræfter efter at få sprøjtet nanitter i blodet. Hovedrollen spilles af action-stjernen Vin Diesel, og filmen kommer til at være den første af en formodet række af installationer i Valiant Cinematic Universe.

20th Century Fox
X-Men: The New Mutants – premiere den 8. april
Ret usædvanligt får vi her en superheltefilm iblandet stærke gyserelementer, når vi følger fire unge mutanter med nyopdagede kræfter, der holdes indespærret på en lukket anstalt mod deres vilje. På rollelisten finder vi både Game of Thrones-stjernen Maisie Williams og 'Stranger Things'-stjernen Charlie Heaton.

Walt Disney Pictures 
Black Widow – premiere den 29. april
Marvel-heltinden Natasha Romanoff får omsider sin velfortjente solo-film, der samtidigt kickstarter fase fire af MCU (Marvels Cinematiske Univers). Scarlett Johansson spiller den russiske superspion akkompagneret af bl.a. Florence Pugh som Yelena Belova, David Harbour som Red Guardian og Rachel Weisz som Melina Vostokoff.

Warner Bros.
Wonder Woman 2 – premiere den 4. juni
Snart lander anden solofilm om krigerprinsessen Diana, der går under aliasset Wonder Woman. Gal Gadot vender tilbage i hovedrollen i selskab med Chris Pine, Robin Wright, Kristen Wiig og Pedro Pascal. Også instruktøren Patty Jenkins er igen bag rattet.

Sony Pictures
Morbius – premiere den 30. juli
Antihelte-filmen handler om biokemisten Michael Morbius, der i forsøget på at kurere en dødelig blodsvirus fejlagtigt inficeres med en form for vampyrisme, der både giver ham superkræfter og en hang til blod. Titelrollen spilles af Jared Leto, og vi finder også Matt Smith og J.K. Simmons på rollelisten. 'Morbius' er endnu en film i rækken af Sony-produktioner inspireret af Spider-Man-universet.

Sony Pictures 
Venom 2 – premiere den 1. oktober
Opfølgeren til det dystre actionbrag Venom fra 2018, der fulgte journalisten Eddie Brock, hvis krop bliver overtaget af en udenjordisk eksistens kaldet en symbiot. Tom Hardy spiller igen Brock samt hans monstrøse sameksistens Venom. Instruktøren Andy Serkis stod bag Mowgli: Legend of the Jungle, men er nok mest kendt for sin betydelige skuespillerkarriere.

Walt Disney Pictures
Eternals – premiere den 4. november
Den nye Marvel-filmatisering handler om en gruppe udødelige, kosmiske væsner, der har været med til at udforme og beskytte Jorden og bl.a. baserer sig på græsk mytologi. Rollelisten byder både på Angelina Jolie, Salma Hayek, Kumail Nanjiani og Game of Thrones-stjernerne Kit Harington og Richard Madden.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ines

Desværre, så har Covid ændret alt. Og det eneste rigtige var at rykke alle datoerne nu når det er blevet så slet.

1 time siden
Benjamin

Jeg vil lige gøre opmærksom på at Jungle Cruise er rykket til 30. juli 2021. Da I bare har skrevet 30.

17 timer siden
Kenneth

Fed liste!
Der er nogle film jeg skal se her i påskeferien kan jeg se.

1 dag siden
Daniel Hartvig Nielsen

Jeg havde den faktisk på op til sidste øjeblik, men måtte korte listen lidt ned - og det var en af dem som røg.

1 dag siden
Daniel Hartvig Nielsen

Nå ja, jeg havde slet ikke tænkt over 'The Sting' - men du har da helt ret, et stærkt bud.

1 dag siden