Cookie- og Privatlivspolitik

Mowgli

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
| |
Mowgli
|

Adventurefilmen 'Mowgli' er baseret på Rudyard Kiplings historier om titelkarakteren, der er en forældreløs dreng, som vokser op i den vilde natur.

Filmen havde tidligere arbejdstitlen 'Jungle Book: Origins' og skal ikke forveksles med Disneys live action-udgave af tegnefilmen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
4.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mads

Den er anderledes end den oprindelig junglebog. Mere dystert end man skulle tro, men meget vellykket film

Jen Headuser/1439276

Mowgli: Legend of the Jungle er en mærkelig film. Jeg har det ihvertfald underligt med den. På den ene side er god og har potentiale, på den anden side er den middelmådig, og på den tredje side er den latterligt dårlig med et spildt potentiale.

Om den havde været biografturen værd er jeg usikker på. Visuelt er den ret flot og dyrerne er næsten ( kun næsten) ligeså godt animeret, som de var i Disneys Junglebogen fra for 2 år siden. Men indholdsmæssigt, altså hvad angår historien, skuespillerne og filmens måde at håndtere sin handling på, så er den kun en netflix-oplevelse værd. Mowgliog hans karakterark er mærkeligt. Hans omgivelser og deres holdninger er mærkelige. Alle skifter karakterark undervejs i filmen og begynder spontant at opføre sig og gøre ting, som sætter vildt mange spørgsmålstegn. Den er fyldt med frustrerende plothuller, netop fordi den forsøger at håndtere sig selv så realistisk. Og til slut har man brugt 2 timer på at se en film, man undervejs glemmer, hvorhenne den nogensinde var underholdene. Man ved, at den var det, men hvor? Hvor?

Jane Gadeberg

Det ser ud til at blive en rigtig spændende film, og med det cast der er, er der helt bestemt store forventninger til kvaliteten!

Brian

er jeg ikke i tvivl om den bliver god. Jeg tror den bliver meget dyster med skovbrand, en ond tiger, en klam slange og en flok uhyggelige gribe.
Måske er der flere tigere?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.