Cookie- og Privatlivspolitik
10 film der beviser, at hunden er din bedste ven

10 film der beviser, at hunden er din bedste ven

Harrison Ford & hund er klar i den premiereaktulle 'The Call of the Wild' (sponsoreret)

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Hunden er en af de mest populære kæledyr, da de er trofaste, kærlige og nuttet. Båndet mellem en hund og dens ejer er helt specielt, og dette er også tilfældet i filmen The Call of the Wild, der har premiere i denne uge.

I filmen drager John og hans hund Buck ud på et livsfarligt eventyr. Her er de oppe mod Canadas barske natur, men gennem sammenhold kan de klare udfordringerne og opbygge et unikt venskab. Filmen foregår under 1890’ernes Guldfeber i Canada og har Harrison Ford (Indiana Jones, Star Wars) i hovedrollen.Call of the wild © 20th century fox

 Køb dine billetter til The Call of the Wild her

I forbindelse med premieren på ’Call of the Wild’ har vi sammensat en liste med 10 film, der har båndet mellem hund og menneske i centrum. Her er alt fra nuttede collier til en horror-komediefilm om en bull terrier.

Scooby Doo ‎ © Mosaic Media Group

Scooby-Doo (2002)
Barndomshelten Scooby-Doo fik sin egen spillefilm i 2002. Her skal han sammen med resten af banden løse et mysterium på øen Spooky Island, hvor overnaturlig fare lurer. Den elskede granddanois med det blå halsbånd er en af de mest populære animerede hunde. Fik en efterfølger to år senere, og har eksisteret på tv-fronten siden 1969.

Beethoven ©  ‎Northern Lights Entertainment

Beethoven (1992)
Filmen - om hunden, der er opkaldt efter den berømte komponist - er en rigtig klassiker. St. Bernards hunden er altid ude på ballade, men når familien har problemer, er han der trofast til at hjælpe. Han fungerer næsten som en barnepige og er børnenes bedste ven.

Turner & Hund © Touchstone Pictures

Turner & Hund (1989)
Tom Hanks medvirkede i sine unge dage i denne komedie om politibetjenten Scott, der mod sin vilje skal adoptere en hund for at fange en gerningsmand. De begynder som fjender, men langsomt formes der et venskab mellem Scott og den Franske Mastiff. Filmen kaster lys på politihundes liv.

Lassie © Filmkompagniet

Lassie (2006)
Lassie er filmhistoriens mest populære hund, og siden tv-serien ’Lassie’ startede i 1954, er der lavet adskillige film- og tv-serier om den søde collie. En af disse er filmen fra 2006, hvor man følger Lassie, der flygter fra sin voldelige hundepasser i England under 2. verdenskrig. Den modige hund risikerer sit liv for at finde tilbage til sin tidligere ejer, der elskede ham.

A dog's purpose © Nordisk Film

A Dog’s Purpose (2017)
Komediedramaet følger en hunds rejse gennem flere reinkarnerede liv, hvor han prøver at beskytte flere generationer af den samme familie. For hvert liv bliver han genfødt som en ny slags hund, men han tilhører den samme familie. En fantastisk film om hunden som beskytter, der viser, hvor vigtig den firbenede ven er for hele familien.

Hachiko © Filmkompagniet

Hachiko: A Dog’s Story (2009)
Inspireret af virkelige hændelser følger man en professor, der bliver ven med en hjemløs hund. Hovedrollen spilles af Richard Gere, der er kendt fra ’Pretty Woman’. Filmen viser, hvordan en hund kan ændre et menneskes liv til det bedre og være det perfekte selskab.

 Isle of Dogs © Nordisk Film

Isle of Dogs (2018)
I denne stop-motion-film af Wes Anderson er hunde blevet en belastning for samfundet på grund af deres sygdomme. Derfor sendes alle Japans hunde til en isoleret skralde-ø, hvor de skal bo. En dag får hundene pludselig besøg, da en 12-årig dreng dukker op for at lede efter sin hund. Sammenholdet mellem hundene og deres villighed til at hjælpe drengen er omdrejningspunktet i denne smukke og skæve film.

Marley & me © Filmkompagniet

Marley & Me (2009)
Jennifer Aniston har hovedrollen i komedien, hvor et nygift par beslutter sig for at adoptere en hund som en lille afprøvning, inden de beslutter sig for at få børn. Den nuttede golden retriever ved navn Marley skaber dog flere problemer end forventet. I filmen vises, hvor stort et arbejde, det kræver at have en hund, men også hvor meget glæde den bringer med sig.

 

Frankenweenie © Disney

Frankenweenie (2013)
Den Oscar-nominerede animationsfilm af Tim Burton handler om drengen Victor, hvis Bull terrier, ved navn Sparky, bliver påkørt af en bil. Victor formår at bringe den til live igen på bedste Frankenstein-manér. Alle Victors bekendte synes, at Sparky er et monster, og han skal overbevise dem om, at de tager fejl. ’Frankenweenie’ giver en helt anden vinkel på den klassiske hund-menneske-fortælling.

Ulvehunden SWEET CHILI ENTERTAINMENT

Ulvehunden (2018)
Denne film er baseret på Jack Londons bog ved samme navn og er faktisk en efterfølger til ’Call of the Wild’. Animationsfilmen fra 2018 handler om Hvidtand, der er halvt hund og halvt ulv. På grund af hans størrelse, bliver han brugt i kamp, hvor han bliver ledt vidt omkring i Canada. ’Ulvehunden’ har gjort historien simpel og letforståelig for børn.

 Køb dine billetter til The Call of the Wild her

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

10 timer siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

18 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

19 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

1 dag siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

1 dag siden

Aktive debatter