Cookie- og Privatlivspolitik

Scooby-Doo 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
26.03.2004
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed
|

Så er den berømte Grand Danois Scooby Doo og resten af Mysterie-banden - Stubbe, Jan, Vera og Susan - atter samlet for at opklare mysterier og spøgelseshistorier.
Denne gang er de i hælene på en maskeret skurk, der har skumle planer om at kontrollere Coolsville og det fører dem til byens museum og den mystiske kurator Patrick.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
4.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Den har en bedre historie end den forrige, som havde et plot der ikke lignede Scooby Doo. Men jeg vil gerne ind på et emne: Effekterne. Filmen blev lavet i 2004! Ikke i 1968! Effekterne er elendige. Forfærdelige effekter. Humoren er ok, og den er helt klart en god familie film, men Gosnell er en dårlig instruktør. Jeg syntes dog at den trækker en stjerne hjem, fordi at man godt kunne tænke sig at møde de fem hovedpersoner, og bare få lidt mad og drikke på en resturant. Man føler sig i et godt fællesskab, hvilket man overhoved ikke gjorde i nummer 1.

Tribute

sjov familie gyser film.
Den kunne passe godt vis det var en IMAX 3D film som gik i biografen, fordi så ville den nok sælge lidt flere billeter og blive bedre.
Det var som om at man selv var der og var med i filmen. Den kan godt være lidt dårlig men den er stadig rimlig ok og sjov!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.