Cookie- og Privatlivspolitik
Timothée Chalamet skal spille selveste Bob Dylan!

Timothée Chalamet skal spille selveste Bob Dylan!

I James Mangolds biograffilm

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Er du klar til at høre tidens største stjerne – internettets boyfriend nr. 1 - Timothée Chalamet synge prosa i en nasal stemme med en guitar, en mundharmonika og iført seje 60er-kostumer?

Så skal du glæde dig til James Mangolds (Logan, Le Mans ’66) kommende biografifilm om musikscenens måske største nulevende kunstner, Bob Dylan.

Titlen bliver ’Going Electric’, hvilket indikerer at filmen på en eller måde vil skildre perioden, hvor Dylan gik fra at være sin generations folk-talerør med albums som ’The Freewheelin’ Bob Dylan’ (1963) og ’The Times They Are a-Changin’ (1964) til at blive enormt upopulær for sit skifte til elektroniske instrumenter og en mere rocket lyd.

Variety, der delte nyheden, skriver dog, at handlingen primært skal fokusere på den helt unge Dylans gennembrud som musiker.

Den ligeledes unge Chalamet har virkelig ikke holdt en pause siden gennembruddet med Call Me by Your Name.

Om få måneder er han aktuel herhjemme med den anmelderroste opdatering af klassikeren Little Women, hvor han spiller den romantiske Laurie. En rolle tidligere spillet af Christian Bale, der også spillede Dylan i Todd Haynes’ I’m not There fra 2007.

Derefter får vi Chalamet i en central rolle i Wes Andersons musical The French Dispatch, og senere på året som hovedrolle i den storslåede filmatisering af science fiction-romanen Dune. Sidst er Chalamet stadig tilknyttet en mulig efterfølger til 'Call Me by Your Name'.

Læs også: Alt vi ved om Dune.

Mangold er selvfølgelig ikke uprøvet i musikfilmens kunst, da han stod bag Johnny Cash-filmen Walk the Line med Joaquin Phoenix og Reese Witherspoon.

Timotée Chalamet er næste gang aktuel i Little Women.

James Mangold er lige nu aktuel med filmen Le Mans '66 

Og skulle man være i tvivl om, hvorvidt Chalamet kan synge, så kan man jo her se et klip fra den aldrigt-udgivede Woody Allen-film A Rainy Day in New York, som netop har fået en dansk særvisning.
 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

3 timer siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

11 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

12 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

21 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

21 timer siden

Aktive debatter