Brugernes bedst anmeldte film 2019: Ser du månen, Daniel

Det danske drama kan streames på Blockbuster.dk nu (sponsoreret)
Billede
(© Nordisk Film)

Den danske film Ser du månen, Daniel blev et kæmpe hit i de danske biografer. Den solgte over 470.000 solgte billetter - og her på kino.dk er den endt som årets bedste anmeldte film af brugerne med en score på hele 5,5 stjerner!

Filmen kan nu lejes og købes på Blockbuster.dk:

'Ser du månen, Daniel' er baseret på Puk Damsgårds autentiske roman af samme navn om den danske fotograf Daniel Rye, der sad som gidsel i 398 dage hos terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien.

I hovedrollen ses Esben Smed, der har fået stor ros for sin opslidende præstation. Mens den er instrueret af den rutinerede Niels Arden Oplev (Drømmen, Mænd der hader kvinder) i samarbejde med den folkekære Anders W. Berthelsen, som her debuterer som instruktør, men også spiller rollen som gidselforhandleren Arthur.

Filmen har i den grad gjort indtryk på både publikum og anmeldere, og den var således også med i opløbet til at blive indstillet til Danmarks Oscar-kandidat i 2020.

Brugerne på kino.dk skriver bl.a. om filmen:

★★★★★★
- Virkelig en film som vil gå over i dansk historie. (Anders)

★★★★★★
- En helt igennem fantastisk film. Den rører alle spektre i følelsesregistret, og får en til at sætte livet lidt i perspektiv. (Susanne)

★★★★★★
- Virkelig barsk film, men også utrolig rørende. En absolut anbefalelsesværdig film med eminent dygtige skuespillere. (Jeannette)

★★★★★★
- Gribende og fængslende film. Man er tryllebundet af spænding fra start til slut, selv om man kender historien. Flotte, flotte skuespilpræstationer, ikke mindst af Esben Smed. (KT)

'Ser du månen, Daniel' kan nu købes og lejes på Blockbuster.dk.