Cookie- og Privatlivspolitik
Brugernes top 100

Brugernes top 100

- og andre lister på kino.dk

Stem op!
47
Stem ned!
-1
(reset)

Der er fire Top 100-lister på kino.dk. Listerne tager udgangspunkt i brugerne og mediernes anmeldelser på sitet.
 
Top 100 - Brugerne
Bund 50 - Brugerne

Top 100 - Medierne
Bund 50 - Medierne

Derudover samler en liste de 20 nyeste film i databasen.

Nyeste film på kino.dk
 
Alle lister er dynamiske og opdateres ved nye stemmer.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anders

Lige nu har halvdelen af mediernes liste karakteren 5,0 stjerner. Der bør i sortere dem med flest anmeldelser øverst, fremfor bare alfabetisk, som i gør nu.

Det samme gælder for brugernes stemmer, har film samme gennemsnit bør den med flest stemmer ligge øverst.

Stefan

Det giver ikke så meget mening at toppen kun er anmeldt af et enkelt medie...

Line

Synes ikke diverse lister over topscorer og bundskrabere giver den store mening. Da smag netop er forskellig og en subjektiv oplevelse er svær at dele eller sammenligne. Men som underholdning eller inspiration kan det vel bruges og gå an.

Sannieuser/764085

Listen med mediernes Top-100, har I(kino.dk) skrevet at der skal have været minimum to anmeldelser, men dog på begge Godfather film har det kun været Politikens anmeldelse.
Lidt mærkeligt at I ikke har bidt mærke til det.

MarkusStepH

Jackass ligger foran film som Avatar, forrest gump, The dark knight, og Avengers xD

S. Rico

Men mange af placeringerne er jo helt ude i hegnet. Det er meget svært at tage disse lister seriøse.

Antaeus

Det skal du jo heller ikke nødvendigvis. Der er information om hvad Kino-brugerne synes er de bedste film. Som regel rammer de jo aldrig ens egen smag, men interessant er det på både godt og ondt.

S. Rico

Når jeg skriver at de ikke kan tages seriøse, så har det ikke noget at gøre med min filmsmag.

Folk går jo - heldigvis - som regel ind og ser film, som de regner med godt at kunne lide. Derfor vil mange film ikke være repræsentativt ratet ift. den brede seerskare.

Hvis der eksempelvis blev lavet en total skod drengerøvsfilm, som kun blev set af en masse drengerøve uden kritisk sans, så kunne resultatet være at den film endte på en førsteplads med en perfekt score på 6.0.

Omvendt når en film skuffer helt vildt (pga. alt for høje forventninger) så går brugerne nogen gange amok med mega lave ratings på 1 stjerne, selv om filmen måske retfærdighedsvis burde have 3 stk. Man kan i hvert fald se, at der er flere kvalitetsfillm, som ligger på worst film listen. Og jeg er overbevist om, at hvis brugerne genså disse film med lidt mere objektive briller, så ville de ændre deres mening.

Mange af karaktererne er givet på et tidspunkt, hvor folk var følelsesmæssigt oppe at køre. Det gælder både, når der gives bundkarakterer og max karakterer.

Så min pointe er, at disse lister ikke siger så meget om, hvorvidt en film er god eller dårlig. De siger mere noget om, hvilke folk, der har set dem.

Antaeus

Det er jeg til forholdsvis enig i og så viser det en del om hvilken brugerskare Kino-brugerne er. Jeg har stadig svært ved at forstå at karakteren 3 kan være bundkarakter på Kino.

Maria

Jeg er meget enig i det du skriver, Rico. :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.